Hamileligimi daha yeni ogrenmisim daha ya sabah ishal ve kusmayla uyandim baktim ishal devam ediyor araliksiz 5 10 dakikasa bir bulanti fazlasiyla var vucudum kiriliyor atesim var soguk soguk terliyorum agrilarim fazla olup ishal siklasinca acile gittim salgin kapmisim salgin varmis burda bana parol ve bi ilacli serum taktilar ama yariya kadar gidicek dedi hamilesin diye agir gelir dediler.serumlar bittiginde halsizlik ve agrilarim iyi olmustu.Eve gectim birkac saat sinra azdi yine siddetli derecede ishal 5 dakikada bir sabah uyandigimdna beri dusunun 30 defadan fazla cikmisimdir bulantim cok fazla asiri halsiz dustum dagada su iciyorum yoghrt haslanmis yumurta kefir hepsini tukettim ama banamisin demiyor cok azdi ve bacaklarim kollarim basim tum heryerim sizliyor agriyor karbima kramplar giriyor soguk soguk terliyorum yuzume sicak basiyor bulantim cok fazla yrmek cok tukrtemiyorum ben napicagim Allahtan esim evde cocuga bakiyor ama ben yalniz kaldim inliyorum acidan napicam agliyorum yaa