Napiyosunuz kizlar)
2 çocukla hayatta kalma mücadelesi vermekteyim 9 da uyutmaya çıktım amma velakin hala uyumamış enerji dolu bir kız var evin ici nde:/
Bebemi sallıyorum uyursa gidip bi sandviç yiyeceğim acıktım, kociş de uyudu çoktan.
TV bakıyorum canım valla skildim hamileyim kızımı hayal ediyorum bir anca dogasada onunla ilgilensem diyorum :))) sen ne yapıyorsun
Cay tarhana ceviz yiyoruz eşimle.guldur guldur izliyoruz:-)33 haftlik olduk buraz bel agrim var...
Bende çocuklarla ugrasıyorum 2tane olunca zor
Oglumu salliyorum uyumak uzere esimde oyun oynuyo bebis uyuyunca film izlicez beni bizi bekliyo babamiz :D
Kizima miki mausenin sapka ceket takim yapiyorm sapkmz biti cekete gectik annem yengem topluca otrdk orgu oruyorz :)
Bende karnım burnumda fırında 3 tepsi birşey yaptım (ismini vermeyeyim) :) yemek yedik şimdi uzandım dinleniyorum. Eşime de evi süpürmeyi kakaladım o ev süpürüyor bende yatıyorum valla :)
Ayaklarımı peteğe uzatmış yatıyorum
Bebisin karnimda turladigini izliyom cok belirgin ya bi aan ayaklarini yakaliyom geri brakyom cocukla ugrasyom iste ddaha dogmadan dogunca o benle ugrasir bunlarin hesabini sorar :)) valla sen napiyosun
Bebis uyutuyoz tatlım sen :D
Bebeğimi sallıyorum o uyusun koşarak uyumaya gitcem :D
Kocam uyuyor bende tv izliyorum telefondayim ayni zamanda :)
1,492,851 soru
24,392,360 cevap
349,399 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın