0 oy
293 göst.
Diğer kategorisinde (133 puan) tarafından
Kendimi hiç iyi hissetmiyorum hasta değilim ama fiziksel iyim ama ruhen hiç iyi değilim benim gibi hisseden varmı

5 Cevaplar

0 oy
(3,832 puan) tarafından

En İyi Cevap
Parmak kaldirıyım bari 
-Reklam-
0 oy
(313 puan) tarafından
Sebebi ne canım yoksa öyle boşluğa düştüğün bir zaman mı
(133 puan) tarafından
Var tabi bı sebebi aile yaşantim çocuklarıma Karsi kendimi yetersiz görüyorum etrafımdaki insanlarla bile görüşüp konuşmak istemiyorum hos etrafımda çok da kimse yok
(313 puan) tarafından
Kimsen olmasın kendin ol yeter canım inşallah aile huzurun artar çocuk konusunda da hiç bir anne mükemmel değil eminim elinden gelen en güzelini yapıyorsundur ❤ bende de oluyor bazen ailemle bile görüşmüyorum bıkıyorum kapanıyorjm inşallah rahatlarsın sende
(133 puan) tarafından
Benim goruscek bı ailem yok zaten. Arada bı ben ararım onları yaşadıklarını anlayınca da kapatırım
(313 puan) tarafından
Neden öyle canım anlatmak istersen rahatlayacaksan yazabilirsin özelden de sana iyi gelecekse dinlerim ❤
0 oy
(3,561 puan) tarafından
Niye ki nedeni vardır illaki 
(133 puan) tarafından
Nedensiz hiç bişey yokki herşeyin bı nedeni var
(3,561 puan) tarafından
İyi de canım bir arkadaşın cevabını aile yaşantım ile alakalı diye yazmışsın bana da bir nedeni yok illaki bir nedeni mi olması lazım demişsin beni çok da alakadar etmez o ayrı mevzu
(133 puan) tarafından
İlla bı nedeni olması lazım diye yazmadım ben sana herşeyin bı nedeni var yazdım canım benim
0 oy
tarafından
Bende öyleydim şuan psikolojik tedaviye başladım çok iyi geldi tavsiye ederim 
tarafından
Kendini ihmal etme canım benimde üç küçük çocuğum var sürekli kendimi ihmal ede ede bu duruma geldim çocuklarının iyi olması icin en önce senin iyi olman lazım ben bu zamana kadar niye gitmedim diye kendime çok ama çok kızdım ne zamanki büyük kızım ki büyük dediğime bakma daha 5 yaşında ben eski annemi istiyorum yeter artık anne nolur eskisi gibi ol dedi işte o zaman kafaya dank etti dedim ayşe sen napıyon şuan o kadar mutlu ki bende çok rahatladım kaygı bozukluğu vardı bende eskiye nazaran çok daha kendimi normal biri gibi hissediyorum ")
(133 puan) tarafından
Bende öyleyim herşeyi kötü düşünüyorum ucunda ne olursa olsun kokra korka yaşıyorum  çocuklarımın geleceğinden kendi geleceğimden çok kaygılaniyorum olumlu hiç düşünemiyorum
tarafından
Valla canım diyorum ya mutlaka bir yardım al su zamanda zaten sağlıklı kalabilmenin mümkünatı yok son iki senedir hem aşırı kaygiliyim sinirliyim yorgunum tedavi bana çok iyi geldi elhamdülillah
(133 puan) tarafından
Sevindm senin adına canım Allah bidaha yasatmasin ilaç kullandın mi peki
tarafından
Ilaç kullanıyorum şuan canım bakalım iki hafta sonra randevum var ne diyecek doktor
0 oy
tarafından
Değilim hemde hiç iyi değilim
(133 puan) tarafından
Neden pek
tarafından
Hayat bana sillesini fena vurdu toparlanamiyorum çok ktuyum
(133 puan) tarafından
Hayat o silleyi herkeze vuruyo inan
tarafından
Toparlanamiyorum

İlgili sorular