0 oy
686 göst.
Diğer kategorisinde (221 puan) tarafından
Sıkılıyorum yaaa dışarı çıkıp gezemiyorum da  yanıyor burası mübarek çıksam ölürüm herhalde. Akşama kadar aynı şeyler film izlemekten yatmaktan sıkıldım bebeğim olunca bunları aricam biliyorum :) şimdide gelsede onla uğraşsam diyorum. Evde tek olmak kotuya akşam eşim gelince nasıl mutlu oluyorum Allah onu eksik etmesin benden :) 

12 Cevaplar

0 oy
(3,797 puan) tarafından

Hamileyken oyle oluyo canm keyfini cikar <3

(221 puan) tarafından
Çıkarıyorum canım benim ama artık uğraşacak biseyim de kalmadı maalesef buda bende can sıkıntısı yaratıyor :)
(3,797 puan) tarafından
Az kalmiş canm 32 haftalikmıssın bitmis bile :)
(221 puan) tarafından
Evet canım az kaldı inşallah sağlıkla gelsinde benide kurtarsın bu sikilmalardan :) o olunca da derim sıkılmak istiyorum hayat işte :))
(3,797 puan) tarafından
Evet insan bazen diyo ama her zaman tabiki iyiki olmus diyceksin❣❣
(221 puan) tarafından
Zaten daha olmadan iyiki var miniklerimiz :) hareketlerini hissetmek bile güzelken kokusu beni deli eder
-Reklam-
0 oy
tarafından

Canım bende istanbul dayım ama bugün şiddetli bir şekilde yağış var maşallah durmadan yağıyo zaten pekde çıkmıyorum dışarı bende bir ara çok sıkılıyodum ancak alışdım çaresiz 31+1oldu şimdide zaman hızlı geçiyo anlamıyorum bu kezde doğum korkusu başladı hani sezeryan olcamya ondan sanırsam

(3,797 puan) tarafından
Istanbulun neresindesin canm :))
tarafından
Güccükyalı Bostancı Gösteri Merkezine yakın sayılır
(3,797 puan) tarafından
Bende umraniyedeyim
tarafından
Uzakda sayılmaz aslında ama tabi yinede var mesafe eğitim araştırma hastanesine yakınmısın
(3,797 puan) tarafından
Yok canm çakmaktayım ben
0 oy
tarafından
Ahh ahh aynısını yazıyordum evde çok sıkıldım bütün gün yatmaktan film izlemekten birşeyler yemektwn derdim keyfini cikart o günlerin diyenlere kizardim canım ama haklilarmis :D 
(221 puan) tarafından
Biliyorum tatlım kesinlikle haklılar :) bebis doğunca buraya belki zor gireceğim ama şimdi yok ya ne yapayım sıkılıyorum işte :)) eşim gelince tepesine biniyorum gözüne bakıyorum saatlerce sohbet ediyoruz falan seni özledim diyorum diyor dha sabah gitmiştim ya :))
0 oy
(2,631 puan) tarafından
Aynı dertten bende muzdaribim :( 
(221 puan) tarafından
Zor canım ya film izlemeyi çok severim ondan da bıktım :(
(2,631 puan) tarafından
Televizyondan nefret eden bir insanım bende :/ gün boyu sıkılıyorum bol bol
0 oy
(10,039 puan) tarafından

Uyu uyuyabildiğin kadar kuzum keyfini çıkar :D

(221 puan) tarafından
Bolca uyuyorum canım :)) ileriye depo yapıyorum uyuyamicam günlerime :)
0 oy
(2,172 puan) tarafından

Benim yerimede sıkılırmısın ben sıkılamıyorumda cimcimeden :)

(221 puan) tarafından
Başım üstüne canım :)) benim cimcime olunca bende sıkılamicam ama o bile güzel olurya insanın uğraşı olunca zaman geçiyor en azindan
0 oy
(1,351 puan) tarafından
Kitap okumayi dene sevdiğin roman türüne göre inan saatlerin nasil geçtiğini anlamazsın 
(221 puan) tarafından
Okuyorum canım hergun okuyamasam bile ama sürekli de okuyamıyorum yani akşama kadar illa sıkılıyor bu canlar :)
(1,351 puan) tarafından
Ben cok okurdum haftada 2 kitap bitirirdim ama bu küçüklükten bir aliskanlik benim sadece hamilelikte değildi oglum 6 bucuk aylik suan hamileligimin sonunda okudugum kitap yardim kaldı dahada okuyamadim:)
0 oy
tarafından

Benim eşim 24-48 çalışıyor aslında dün ve bugün evde olması gerekiyordu ama arabayı değiştirdi iki gündür araba işlemi sanayisi bitmedi bi de yarın çalışacak ertesi gün köye gidecek baya bi yalnızım su aralar :'(

(221 puan) tarafından
O da olmasa ben satıyorum gurbetteyiz burada akrabamda yok :( onu kapıda görünce dünya insan görmüş gibi oluyorum sohbet etmeyi onunla oturmayı çok seviyorum. Seni anlıyorum o da yok ya çok kötü oluyorsundur :(
tarafından
Aynen canım ben de gurbetteyim kimsem yok burada halam kuzenlerim var ama kimsenin kapımızı çaldığı yok yani başta gidiyordum baktım kimse gelmiyor ben de gitmiyorum artık 7 aydır gitmedim esimle bebişimle vakit geçiriyorum anca
(221 puan) tarafından
En iyisini yapıyorsun canım olsun
0 oy
(2,557 puan) tarafından
Burdada yagmur var cikamiyoruz :/
(221 puan) tarafından
O yağmurdan lütfen burayada gönderin :) aslında bizde yağmur yağıyor ama terden günde 5 6 kere suya giriyorum
(2,557 puan) tarafından
İc Anadolu olunca burda nem pek yok :) gonderiyim kizcagizimla dışarı cikacaktik cikamadik
(221 puan) tarafından
Burada sıcaktan çıkılmiyor orada yağmurdan Rabbım in hikmeti :)
(2,557 puan) tarafından
İnsanoğlu ikisindende şikayetçi :)
(221 puan) tarafından
Sorma canım :)
0 oy
(805 puan) tarafından

Aynısı bende de var canm bende sıkılıyorum evde oturmaktan dışarıda çok sıcak valla. Amin inşallah benimde can sıkıntım gidiyor eşim gelince oda işten gelince yorgun oluyor hemen uyumak istiyor bu sefer yine sıkılıyorum zaten sabaha kdr yatamiyorm:(

(221 puan) tarafından
Eşlerimizde olmasa patlariz herhalde :( sagolsun eşim anlar beni 1 e kadar balkonda birlikte oturur sohbet ederiz sakalasiriz iyi geliyor onla vakit geçirmek hiç yoktan bir sonraki güne az daha enerji oluyor. Evet yorgun  oluyor eşleriniz Allah onlara güç kuvvet versin
(805 puan) tarafından
Amin cnm . Onlarında işi zor benimki de sırf sıkıntım gitsin diye 1 é kdr oturur bazen ama 5 de kalkıyor bu sefer diğer gün tan pert oluyor. Allah yardımcıları olsun onlarinda
(221 puan) tarafından
Amin canım insallah
0 oy
tarafından
hamileliğin tadını cikar kuzum
(221 puan) tarafından
Çıkarıyorum tatlım :) bu günlerde gecer
0 oy
(2,184 puan) tarafından

Ayni bende öyleyim canım bi dogsalardi da gerekirse bu günleri arayalim hic sorun degil :)

(221 puan) tarafından
Aynen öyle yoldaşım olurdu :)

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 348 göst.
5 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Paptyaa (72 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 241 göst.
7 Mart 2021 Diğer kategorisinde Miraninannesi (398 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,491,553 soru

24,372,854 cevap