Eşim gece geç gelecekti saat 11 gibi.Bende çocukları yatırdım saat oldu 10.30 benim gözler gitti anında uyumuşum.Gece zaten kızım uyutmuyor.Neyse eşimde 10.52 de beni aramış ben telefonu titreşime almıştım başımın altındaydı ama onu bile hissetmemişim.Saat 11.10 a kadar falan 3-4 kere aramış bende 11.10 da kapının yumruk sesine uyandım ama o kadar korktumki böyle yumruk duyamazsiniz öyle vuruyor ki.Neyse gittim açtım bana yeter artık niye açmıyorsun kapiyi.Bu kaç oldu bilmem ne diye bağırıyor apartmanın içinden insanların sesi geliyor ve milletide uyandırmış.Bana ne küfürler ne hakaretler etti.
Uyku sersemi çok ağrıma gitti söyledikleri zaten ona katlanamiyorum bide bu söylediği sözler çok canımı sıktı normalde susmam ama haksız olduğumu düşündüğüm için sustum.Kapinin anahtarını üstünden alamıyorum çünkü bizim kapılar ahşap ve çok kolay açılıyor hırsızlık çok oluyor korkuyorum bende.Yani ben haksız mıyım dün geceden beri zaten kızım yine durmadı çok uykusuzum ama eşim canımı o kadar sıktıki onun yüzünden de uyuyacağım birkaç saat varsa onuda uyuyamadım.