0 oy
286 göst.
Diğer kategorisinde (2,005 puan) tarafından
Başarabilen varsa yardım 1 yaşında bebeğim 

22 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benimkide 10 aylik basaramadim hep agliyor sallamadigim zaman her cocuk da bir degilki hemen alissin
-Reklam-
0 oy
(1,737 puan) tarafından
Kontrollü her ihtiyaci karsilayip uyku rutini olustirarak 
0 oy
tarafından
11 aylıkken egitmenle beraber uyku eğitimi vererek canim
(10 puan) tarafından
Canım peki naptnz anlatrm sn belki bizede fikir olur
tarafından
Canım 21 sürdü tamamen anlatmam imkansız onge uyku saatlerini düzenledim sonra sonra odasına yatağına aldım sallamk yerine elimle pis pis yaptım sırtıni yanağını okşadım yatağına alistirdi m sadece sabırlı ol canım pes etme ama uyku saatlerini güzel düzenle instgarma da İrlandalı anne var ondan aldım ben ayına gire uyku saatleri tablosunu paylaşıyor bak istersen
(10 puan) tarafından
Bi bakayım canm Tesekkür ederim
tarafından
Rica ederim canim
0 oy
(1,022 puan) tarafından
Ben hiç sallamamayi denicem ama bakalim:)) baska biri sallarsa yandık.
0 oy
(51,052 puan) tarafından
hic sallamadim emerek uyuyordu. emmeyi birakinca yanima yatırdım uyuyana kadar sabrettim cok direndi kalkti agladi ama kabullendi sonunda hala kolay uyumaz
0 oy
tarafından
1 yaşında kızım bende ayakta sallıyorum halaaaa
0 oy
tarafından
15 aylıkken bıraktım kendim verdim eğitimi şuan 21 aylık aylardır kendisi uyuyor 
(327 puan) tarafından
Canım nasıl yaptın eğitimi biraz anlatır mısın?
(2,005 puan) tarafından
Evet anlatır mısınız
tarafından
Benimki ayakta da sallanmazdi kendini sağa sola atardı. Bu tam yararlı salıncaklar varya onda sallayarak uyutur orda bırakırdım . Yerine yatirsam bile 20dakka sonra uyanirdi. Normalde gece uykuları güzeldi bir dönem çok sık kalkmaya başladı salıncak istemeye başladı bir iki gece salıncağa taşındık salla babam salla. Sonra sinir oldum salıncağı kaldırdım kilere o gün ayağımda salladım bağıra bağıra tabi . İlk günü öyle atlattık baktım ayakta da olacak gibi değil kopuyordu heryerim. Ertesi gün gündüz uykusuna yatacağı zaman besigine koydum hafif hafif sallayıp ninni söyledim tabi kalktı ayağa ağladı falan. Ağlayınca kucağıma aldim ben burdayım dedim öptüm geri yatırdım. Bunu her agladiginda tekrarladim. İlk gün yarım saatte uyudu döne döne . Akşam uykusu gene 20 dakka aynı yontemle derken bir günde alıştı. Yatağına yatırmadan önce hadi annem ee ee yapcaz diodum yatırmadan öpüp öyle yatirirdim. O şekilde yaptım. Hala ninni söylerim yanında oturup iki dakikaya uyur kendi kendine
(327 puan) tarafından
Yaaa maşallah çok güzel alışmış yani hiç sallamiyorsun şuan demi. Benim bebeğim 3 buçuk aylık sence ne zaman başlamalıyim uyku eğitimine bende Beşikte sallayıp uyutuyorum
tarafından
Hiç sallamiyorum canım uyutacagim zaman beşiğinde koyuyorim ninni söylüyorum sadece . Normalde 6 aydan önce uyku eğitimi önerilmiyor canım
0 oy
(7,791 puan) tarafından
Daha çok küçük canım bence zamanı var
0 oy
(643 puan) tarafından
Kendi kendine bıraktı istemedi. 5 aylıktı bıraktı. Şimdi 18 aylık hala sallamıyorum
0 oy
tarafından
Ben hic sallamadim cok nadir sekilde hasta filan ise basta alıştıkları icin zor oluyor birakmak canim yanina yat ilahi filan ac dinlet belki uyur
0 oy
(1,662 puan) tarafından
Aslında sallamak işime geliyor çünki kendine kalırsa geç uyur
0 oy
(284 puan) tarafından

26 aylık hala birakamadi bacaklarım felç oluyo bazen sallamaktan :ermm:

0 oy
tarafından
Ben alıştırmadım Allaha şükür. 
0 oy
tarafından
Doğduğundan beri  hiç sallamadım canim onbucuk aylik kendi uyuyor 
0 oy
tarafından
Cnm benim 4 aylik hiç sallamadim kendisi uyur asla da alıştırmycm inşallah 
0 oy
(845 puan) tarafından
Benim bebeğim emerek uyuyor ama instagramda bir anne var tüm detaylarıyla sallanarak uyumayı bıraktırdı yüzlerce anneye linkini bırakayım buraya

https://instagram.com/turkanacar_?utm_medium=copy_link belki isteyen başka annelerde vardır 
0 oy
(1,221 puan) tarafından
Hiç sallamadm alışır diye :-)
0 oy
(1,897 puan) tarafından
Hiç sallamadigim için bırakma gereği olmadı zaten 
0 oy
(7,971 puan) tarafından
Hiç sallamadim hep kucagimda uyurdu sonra artik baktim kolum yoruluyo attim besige kendi kendine oynaya oynaya uyudu ağlayabilir başta ama sen hiç yanina gitme alisacaktir
0 oy
(3,572 puan) tarafından
Kendi kendine bıraktı

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 173 göst.
18 Nisan 2022 Aile kategorisinde Manas (1,042 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 640 göst.
22 Mart 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 160 göst.