0 oy
129 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,664 puan) tarafından
Buyuyen beşiginizi ne zaman açtınız yani buyuk hale getirdiniz?9 aylık oğlum çok deli yatıyor yer de yorganin üstünde yatıyoruz.. odasını yapalım dedik ama beşikte sıkılır  o büyüyen varillerden almayı düşünüyoruz da kullananlar ne zaman açtınız? 

3 Cevaplar

0 oy
(2,444 puan) tarafından
1.5 yaşına kadar sallanan kısmında yattı şimdi sallanan yerini çıkardık ama yatak bulamıyoruz idareten visco bebek yatağında dolap kısmını çıkarmadan yatıyor bazali yatak alicaz. Büyüyen beşik pişmanlıktır. Uygun yatak bulunmuyor 
(1,664 puan) tarafından
Hadi yaaa bu
(2,444 puan) tarafından
Valla çok mağaza gezdim kuzu yok öyle ölçülerde yatak satılmıyor dediler . İnternette yaylı yatak görmüştüm de bilmediğim marka bide eski yaylilardan
(1,664 puan) tarafından
Bi öneriniz var mı peki.... yani yatakabulunmamaaina çok üzüldüm  biz çilekten alacaktik vardır yaa belki onlarda ama sorulması gereken bi soru teşekkür ederim
tarafından
Evett kesinlikle pişmanlık bende aldım daha bebegim 25 gunlük ama besiğin perti çıktı altindaki suntalar düşüyo çekmecelere surtünüyo ayreten sallanan kısmın sallama aparatlarida tahtaya sürtünüyo gırc girc ses cıkarıyo alma sakın
(2,444 puan) tarafından
Aynen kuzu hepsini bizde yaşadık. Sallanan kısmındaki suntalar bebek doğmadan ilk sallamada düştü de yenisini aldık öyle idare ettik şimdi 2.5 yaşında mecbur bazali yatak alicaz
-Reklam-
0 oy
(4,877 puan) tarafından
Büyüyen beşik vardı elimde kaldı :))) 

Sakın öyle bişey alma Montessori aldım rahatım :)) 
(4,877 puan) tarafından
Kızım bebekken zaten hiç kullanmadi beşiğini buyur kullanır deyip monte etmeye başladık parçalar elimizde kaldı kırıldı hep :// 2 bin parayı boşu boşuna vermiş oldum
(1,664 puan) tarafından
Anladım letgodan falan satsanız üzüldüm yaa
(4,877 puan) tarafından
Satılacak gibi değildi canım milletin günahına da giremezdm beşik kısmı kırıldı vs vidaları sökerken çok fena oldu ama kısmet Montessori aldım en iyisi hem rahat hem benim kızım da çok Deli yatar
(1,664 puan) tarafından
Hangi yatağı aldınız bisürü çıktı karşıma bilemedim siz neyinkullaniyorsunu? Birde eve gelip kuruyorlar mı?
(4,877 puan) tarafından
Canım ben bulunduğum sehirdeki bir mobilya mağazasından aldım dolap sifonyeri kurulu geldi sadece beşiği evde kurdular.

Alırken sorun siz
0 oy
tarafından

Bizim beşik büyüyen beşik değildi kızım 1 yaşından sonra yer yatağında yatmaya başladı

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 379 göst.
17 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Pasaninannesi44 (501 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 130 göst.
30 Temmuz 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Papatya43 (576 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 106 göst.
5 Mayıs 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Papatya43 (576 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 255 göst.
6 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,438,914 soru

23,657,072 cevap

308,776 kullanıcı

...