0 oy
177 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
1bucuk ay sonra 2yasinda olcaz kolik bı bebekti kolikler daha iyi bilir dalga sesleri buzuki orhanlar fon sesleri fln .onlarsiz gündüz uykumuz yoktur çünkü calmasa minik bı cidirtiya kalkar .gece çok istemiyor şükür onu bıraktı çok nadir açarız uykusunda delirmesse.bu gece salladım yatırdım 5dk olmadı ağlamaya başladı he muzigide buzuki Orhan  alttan çalıyor ne emmek istiyor ne sallanmak calpol icirdik okuduk babasida saçını kesti bugün Keloğlan yakışmış dedi görenler nazarlanmista olablr yada ağrısı oldu .sakinledi rukye açtım şükür uyumaya çalışıyor şuan hocayla takip ediyoruz. Hiç görmedim kendi kendine uyuduğunu veya deliksiz 2saat :(:( nezmn uyucak acaba

3 Cevaplar

0 oy
(4,087 puan) tarafından
Canım ben dördüncü ayında azaltarak bıraktım ya alışkanlık olmuş artık baya zor vazgeçer şimdi sekiz aylık sadece annemlere falan kalmaya gidersem yerini arıyor diye ve hastalanırsa diş huzursuzluğu falan olursa ninni müzüği açıyorum sende azaltarak bırakmayı dene 
tarafından
Gündüzleri evimin önü cami ne güzel ama çay ocağına çevirdiler etrafı adamların sesine nereye yatirrsam kalkıyor kaç sefer şikayet ettik sıcakta cam kapı kapanmıyor o yüzden canm zor bı bebek
-Reklam-
0 oy
(1,635 puan) tarafından
Öncelikle ayakta sallamayı bırakmak gerek.

Benim bebe ayakta sallanarak uyuduğu zaman en ufak sese uyanırdı. Ama sallamayı bıraktıktan sonra diş ağrısı yada çiş çıkması dışında uyanmaz oldu.

Müzikle uyumaya alışan çocuk sese uyanmaz aslında ama bunda en büyük etken ayakta sallanarak uyuyo olması bence
tarafından
Çok denedik canm .inatla uyumadi doktorda demekki daha desteğe ihtiyaç duyuyor dedi . Ben alistirmadim 4.aydan sonra sallandı zate çocuğum çok çektim malesef bu konuda
(1,635 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım
0 oy
tarafından
Emmeyi birakirsa belki deliksiz uyur. Muzikle uyumasini bilemiyorum cnm insallah birakir onuda 

İlgili sorular

+3 oy
25 cevap 667 göst.
0 oy
5 cevap 186 göst.
21 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 72 göst.
15 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Tuna-Tugra (343 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 189 göst.
21 Aralık 2021 Kültür-Sanat kategorisinde Merirabiko (61 puan) tarafından soruldu

411,512 soru

12,388,112 cevap

43,630 kullanıcı

Kategoriler

...