0 oy
363 göst.
Diğer kategorisinde (4,685 puan) tarafından
Bu saatte biri arabasını apartmanımızın yakınlarına park etmiş, son ses müzik açıyor. Başka birisi silah mıdır maytap mıdır nedir bir şeyler patlatıyor. Hiç düşünmüyorlar uyuyan var mıdır, hasta olan var mıdır, çocuğu olan var mıdır? Haktır bu ya, insanları rahatsız ediyorsun! 40 yıl en iyi üniversitelere de gitse ök*z yine ök*z. Görgü kurallarından habersiz o kadar kişi var ki. Bu ülkede bir çok insanın eğitime ihtiyacı olduğunu düşünüyorum, ama en çok insani eğitime. 

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Hayvanlasmis insanlar .!
(4,685 puan) tarafından
Evet aynen öyle!
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ayyy sorma ya balkon kapısını bir açtım kadının biri kahkaha atarak çığlık çığlığa gülüyor şaka gibi eşimle konuşuyoruz ne kadar yobaz anlayışsız ben kendi evimin kapısını açarken bile binada ses olmasın deriz 3 yaşındaki oğlum Şii yapar bu insanlar gerçekten yobaz anlayışsız nefret ediyorum böylelerinden 
(4,685 puan) tarafından
Evet gerçekten de öyle ya hiç dikkat etmiyorlar.
0 oy
(318 puan) tarafından
Kesinlikle bir insan ahlaki ve değerler eğitimi almadımı çok zor ,bu öyle okulda verilecek bir dest değil aile ve anne baba tarafından verilmeli , 

Geçen gün bende sabah bi kapıyı açayım dedim karşı cadde de bir araba son ses müzik açmış aynı yol üzerinde ki apartman da kadının biri telefon da konuşuyor galiba sesi bütün mahalleyi sarmış yan tarafta iki yaşlı teyze balkondan balkona konuşuyor ayyy çıldırdım kapattım kapıyı bu kadar da düşücesizlik olmaz ya ....
(4,685 puan) tarafından
Evet kesinlikle.
Yok yok bunlara geri zekalıya anlatır gibi anlatsan yine anlamazlar.
0 oy
(547 puan) tarafından
Ben bu dediklerini egitimi almis kisilerin yaptigini hic dusunmuyorum.nerde varos var sokakta hep boyle dusuncesizler.cahil dusmani oldum resmen.istisnalar kaideyi bozmaz ama bu bence %95 boyle
(4,685 puan) tarafından
Yani evet çoğunluk onlar olabilir ama yine de insanın içinden gelmeli.
0 oy
(13,316 puan) tarafından
Geçen gün gürültü kirliliği üzerine seyyarlar için post açtım duymadığım laf kalmadı. Okumuş olmasına gerek yok insan olmasına gerek var insanların. 
(4,685 puan) tarafından
Anlatamıyorsun bazılarına işte maalesef. Tabii ki öyle.
0 oy
(11,563 puan) tarafından
Sen birde bizim sokaga gel bacım. Cıldırır sın. 
(4,685 puan) tarafından
Allah sabır versin.
0 oy
tarafından
Benim camin altında iki tane amca her gün oturup bağıra bağıra konuşuyorlar sanki yanımda konuşuyor ki yatak odamın üstelik camlar kapalı olmasına rağmen en sonunda dayanamadım amca gidin parka konuşun hastayım rahatsızım uyuamıyorum az sessizin olun ama bu kadar da olmaz dedim bi daha gelmediler 
(4,685 puan) tarafından
İyi yapmışşın boşver onlar da düşünsünler başkalarını biraz.
tarafından
Sabah 8 buçukta bağıra bağıra konuşulmaz ki cam kapalı ona rağmen sesi sanki yanımda gibi uyku uyuamıyorum zaten geceleri tam uykuya dalıyorum onların sesi
0 oy
tarafından
Kız dün aksam bizim.buradada ayniydı esenyurt saadetdere oturuyorm silah sesleri müzik sesleri kızım uyandi uyumadida
(4,685 puan) tarafından
Esenyurt deyince de hep olaylar geliyor aklıma hep haberlerde görüyorum :)
tarafından
Adı çıkmış esenyurdun :) pekte esenyurt sayilmaz aslinda benim bina tarafim esenyurt karşı bina tarafim avcılar tam sınırdaym :)
(4,685 puan) tarafından
Doğrudur, ne bileyim sürekli olaylar olunca tv'de oranın ismini görüyorum :D Anladım :)
tarafından
Hahaha evet sende haklisin canm esenyurt biraz belali :)

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 102 göst.
24 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Fairy.han (5,567 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 25 göst.
0 oy
1 cevap 131 göst.
31 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aleynayagmrrr (59 puan) tarafından soruldu

404,857 soru

12,128,149 cevap

36,491 kullanıcı

...