0 oy
239 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (352 puan) tarafından
Kızlar 8 günlük bebeğim var ve kafası arkadan baya uzun aranızda böyle olan var mı nasıl düzelir bilgisi olan 

10 Cevaplar

+1 oy
(10,302 puan) tarafından
Benim oğlumun da öyleydi hatta şakasına severken otobüs kafalı oğlum falan derdim yatiriken sıralı şekilde sağ tarafa sol tarafa yanında olduğunu zaman tam sırt üstü yatardim çok dikkat ettim şimdi kafa şekli çok güzel dikkat edersen düzelir. Birde şapka tak dediler bana ama oğlum 15 gün kuvozde kaldı çıplak yatmaya alıştı sevdi kesinlikle şapka taktirmadi taktirirsa ince bir bere takabilirsin
(352 puan) tarafından
Saol canım yaaa evladına uzun ömür versin inşallah benimkide düzelir
(10,302 puan) tarafından
Duzelir canım Allah'ın izniyle
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim kızım 34 haftalık doğdu kafası resmen yassı idi şimdi 6 aylık düzeldi çok şükür 
(352 puan) tarafından
İyi çok şükür bende korktum ya
0 oy
tarafından
İlerde duzeliyo canim yumsak yastiga yatir surekli
(352 puan) tarafından
Hımm haklısın ben düz yatırmaya çalışıyorum sürekli ama kafası öyle durmuyor
0 oy
(568 puan) tarafından
Normal doğum yaptıysan eğer normalmiş canım o
(568 puan) tarafından
Sorun olmaz canım 6. Aydan sonra tamamen düzeliyormuş :)
(352 puan) tarafından
İnşallah canım
tarafından
Nerden biliyorsunuz normal olduğunu bakın biz trigonosefaliyiz arkası uzun bebekler bazen kafa şekil bozukluğu bazende skafosefali olabiliyor
(568 puan) tarafından
Doktoru zaten biliyordur bu cocuk doğduğunda illa ki doktoru da ebesi de bakmıştır
tarafından
Canım tam 4 doktor oğlumun trigonosefali olduğunu anlamadı ebe bile yeni doğum yaptı ondandır dedi ama değilmiş bilmesem konuşmam herhalde aylarca oturup bunları araştırdım beyin cerrahlarının içinde gezdim resmen
0 oy
(669 puan) tarafından
Kafa yastığı kullan canım benimkide öyleydi düzeldi 
(352 puan) tarafından
Denicem canım inşallah düzelir
0 oy
(11,836 puan) tarafından
Düzelir canım korkma. Şapkasını giydir. Bir gece sag bir gece sol yatır. Sırasını karıstırma gündüzde yanında dururken sırt üstü yatır. Şapka taktırmazsa illa bir bandana tak kulakları basılsın kepce olmasın 
(352 puan) tarafından
Bere giyiyor zaten canım beresiz bırakmıyorun
0 oy
tarafından

Bakın kafa arkası böyleyse skafosefali olabilir 

imageBu şekilde mi ???? 

(352 puan) tarafından
Evet bu şekilde
0 oy
(3,895 puan) tarafından
Benim ikinci bebemin kafasi ayni tren gibi arkaya dogru uzun ben hep duz yatiriyotum şu an 2 aylik biraz duzeldi gibi bakalim tamamen duzelecek mi?..
(3,895 puan) tarafından
Normal dogum yaptim kafasi kanalin seklini almiş birde kanalda cok durdu bnm dogumum biraz zordu bebek hemen cikmadi beklemesinin de etkisi olabilir.
(352 puan) tarafından
Benimkide öyle oldu sezaryen yaptım sonra
0 oy
(3,283 puan) tarafından
Oğlumunda uzun du bi sağ tarafa ni sol tarafa yatırdım her alıp koymamda bide sırt üstü yatırdım düzeldi hiç bişey kalmadı şimdi
(352 puan) tarafından
Ayy saol canım yaaa inşallah benim kide öyle olur
0 oy
(13,313 puan) tarafından
Ebebekten bıngıldak yastığı al aşırı ucuz birşey zaten. Bize de kask takacağız biraz fazla ***** ama pahalı dediler.. Ben çoktan almıştım o yastığı koydum düzeldi 
(352 puan) tarafından
Bakıcam ona canım

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 285 göst.
5 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Milena16Miran (7,154 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 108 göst.
26 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Myangell (649 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 137 göst.
+1 oy
8 cevap 201 göst.
4 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Heyecanliianneee (21 puan) tarafından soruldu

408,430 soru

12,271,196 cevap

37,597 kullanıcı

Kategoriler