0 oy
337 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar bir tane oğlum var eşim sabah işe gidiyor 9 a kadar uyuyp kalkıyoruz kahvaltı mutfak evi toparla dip köşe temizlik yaparım sonra wc yıkar yemek yapip oğlumu yedirirm uyutur mutfağı toplar ocağı silerim tezgah üstünu indirir temizlerim koca gelmeden masayı hazırlar duşa girip çıkarım  saçımı tararm güz giyinir eşim gelince yeriz hemen kalkariz makineye yerleştirip çay suyu koyarım biraz oturur çay içeriz onuda hallederim meyve Faslı olur mutfağı son kez toplar makineyi açar yatarım 

Siz nasıl yaparsınız

17 Cevaplar

+2 oy
tarafından

Ben arada oturur nefes alırım :D

(1,297 puan) tarafından
Hahaaha:))
tarafından
Haha kız onu yapıyorum :))) işlerim bitince daha iyi hissediyorum ondan böyle :)
-Reklam-
0 oy
(7,973 puan) tarafından
Sabah kalkarim bebegimin kahvaltisi kendi kahvaltimiz sonra bebegim uyur evi temizlerim kalkana kadar sonra tekrar bebegimin ara ögunu bnm kahve saatim sonra yemek faslı eşim geç geliyo bazen onun gelmesine yakin yaparım gelmeden duş saç baş bakımımi hallederim esim gelir oğlusumuzla oynariz neredeyse her aksam bi nargile yaparız meyve tatli v.s birlikte yeriz sonra bi film açariz daha sonra dişler fln fırçalanr yataga geceriz
0 oy
(237 puan) tarafından
Şu an kalkma ve kahvaltı kısmı hariç hiç birşey yapmadım. Eşim izindeydi bir aydır evdeydi bugün izni bitti işe gitti evde sessizliğin keyfini çıkarmaya çalışıyorum. Bilgisayarı açtım elimde telefon takılıyorum öyle. 
0 oy
(946 puan) tarafından
Valla canım benim oğlum daha 7 buçuk aylık, yerinde durmuyo yuvarlanıyo falan 2 dk tuvalete gitsem şükrediyorum. Zaten uyku problemimiz var. Yani yemek bazen yapabiliyorum bazen hiç yapamıyorum eşim de sağolsun anlayışlı bu konuda. Bak mesela saat kaç olmuş daha kahvaltı yapmamışım. 
0 oy
(3,528 puan) tarafından

Sabah 7de uyanıyoruz, kahvaltımızı yapıyoruz 10 gibi kızım uyuyor o arada etrafı toplayıp süpürüyorum, kızım uyanınca doyurup biraz onunla oynuyorum sonra etrafı siliyorum 4e kadar filan oturuyorum kızımla ilgileniyorum sonra yemek yapıyorum aksam 9a kadar ayakta oluyorum sofra bulasık filan 12ye kadar filan oturuyoruz sonra uykuuu :)

0 oy
(3,728 puan) tarafından
Valla ben 2 çocukla bazen duşa bile giremiyorum tuvalette bile beraberiz her zaman bakımlı olmayı çok severim ama son 2 yıldır pek mümkün olmuyor
0 oy
(849 puan) tarafından
Hiç yoramam kendimi, iş bölümü yaparız o da üzerine düşeni yapar :) 
0 oy
(4,958 puan) tarafından

Bak üşenmicem yazacam:D

Sabah 8 gibi kalkarız oğlumun üzerini başını değiştiririm, sonra bi kahvaltı faslı olur. Babası oğlanı dışarı çıkarır 12-12. 30 gibi gelirler. O arada ben evi toplarım. Oğlum uyurken biz de uyuruz. 14.00 gibi kalkar öğlen yemeğini yedirir dışarı çıkarız. Aksam 20.00 olunca ya kadar ayağı yanık ** gibi ordan oraya gezeriz 3ümüz. Eve gelip banyosunda yaptırıp uyumaya bırakırız. 23.00 gibi ben yatarım. Eşim de oğlanın mamasını icirip 24.00 gibi yatar. Temmuz-Agustos rutinimiz bu. Eylülde cok farklı bi hayatimiz olacak,herkes okula gidecek:D

0 oy
(2,593 puan) tarafından

sabah 6 7 civarı kalkarız eşim 7 de çıkıyor zaten oğlumun kahvaltısını hazırlarım vaktim olursa bir kahve içerim mutfağı toparla yatağı topla derken vakit geçiyor zaten 8.30 gibi evden çıkarım iş için akşam 6.30 7 gibi evde oluyorum kayınvalidemlerle birlikte yiyoruz yemeği ye topla oğlumu uyut derken ancak uyuduktan sonra biraz otururuz kahve abur cubur falan sonra da yatış valla Allhtan ki nefes almak vakit harcamıyor yoksa herhalde ona vaktim kalmazdı :)

0 oy
(2,330 puan) tarafından
Sabah saat10,10bucuk gibi kalkar kahvaltı hazırla ye 12olir topla faln öğlen olur anca eşim gider görevine sonra çamaşır atacaksam atarım süpürge yaparım hergunde yapamıyorum halime keyfime göre işte ikindiye kadr çok bişey yapmam çocuklar dışarda oluyor bemye yuvarlanıyor un işte sonra yemek yaptım napacaksam eşim ikindiden sonra gelir akşam yemeğimizi yeriz erken ezana yetişmesi lazım o yüzden gece gelmiyor bidaha sofrayı topla erken biter yemek Faslı . Bidaha gece çocuklarla yanlız takılırım erken yatıyorlar bende geç yatmam. hergün duş alıyoruz ztn cilt bakımından ödün vermem sabah akşam yatmadan yaparım çok severim alırım acımam kendime olan biseyi kaç para olursa olsun  o şekilde 
0 oy
tarafından
Ne sen sor ne ben anlatim bacım
0 oy
(352 puan) tarafından
Oğlunuza ilgili hicbirsey yazmamışsıniz.Yaptiklariniz güzel ama ben bunların bazılarını yapmasam da oğlumla oynar, onu gezdirir, parka çıkarırım.. Bi cafeye gider otururuz vs..Yani bazı şeyler olmasa da yavrum mutlu olsun isterim...Benim fikrim böyle.. Ve hergunun aynı rutinde geçmesi beni sıkar...Ben de böyleyim.. Dediklerinizi canım istemezse yapmıyorum yani.Ya da hepsini hergun yapamıyorum diyelim..
tarafından
Canım hergun yapmıyorum bunları toplasan 3 haftadır böyleyim  pazartesi günleri yapıyorum dip köşe sali dışarıya çıkarız Çarşamba evde oluruz persmbe de çıkarız cumadan pazartesiye kadar hergun çıkarıyorum park uzak iki kez ben götürürm hafta sonu eşim bizi götürür gezdirir evde olduğumuzda erken kalkıyor eşimle sonra birlikte uyuruz kalkınca kahvaltı yaparız ben toplarım işimi yaparken oda bana yardım eder öğlen uyuyunca babası gelene kadar uyuyor gelince babasıyla birlikte saklambaç oynuyorz ilgileniriz gelişimi için bir ton şeyler aldım hepsini biliyor babası yeni geldi ondan önce 3 yaşına kadar ben baktım şimdi biraz olsun babası ilgilenir bende işime bakarım daha önce ikimizdik bişey yapmasamda iş yemek bekleyen yoktu şimdi öyle değil mecburen evede zaman ayırıyorum. Bişey yapıyorsam onada veririm oda yapar kendisi ister koyarım en basiti çiçek suluycaksam suyu veririm kendisi sırayla döker herşeyi onunla yaptım bir anım bile yok arkadaş gibiyiz eşimde şaşırıyor bunuda mi biliyorsun diye
(352 puan) tarafından
İlk yazdiklariniz devamlı ev temizlik üzerine olunca o zaman ben mi yapamıyorum çoğu şeyi dusundum:)))Cok güzel o zaman,ne mutlu size... en de öyle olmasını istiyorum...Bi de oğlunuz büyükmüş biraz daha..Bizimki daha minik:)
tarafından
Yok canım şimdi eşim olunca birde gelen giden çok oluyor evde olduğumuzda mecburen yapılıyor ailelerin yanına geleli bir sene oldu uzaktaydım oğlumla hep tek ilgilendim herşeyi birlikte yaptım öğrettim şimdi yakın olunca mecburen eve zaman ayırıyorum tekken kirlenmezdi kirlensede istediğim zaman yapardım şimdi mecburum ama akşam çocuklar gibi eğleniyorz gülmekten yerlere yatarız artık çok şükür eşimde olmadığı günlerin acısını çıkarıyor :)) Tadını çıkar valla şimdi büyüdü kucağımdan indirmezdim şimdi gelmiyor :)) yeni ayırdım yatağını gece gelip sarılıyor içim eriyor vallahi:))
0 oy
(7,792 puan) tarafından
O iskeri yapmaya vaktim yok zaten esimsiz bamyoya bile giremiyorum :/ 9 aylik kizim ve xok bagli bana ya esimde duracak ya bende anca öyle is yapabiliyorum.
tarafından
Benim oğlum 3 yaşında o zamanlar imkansız üstelik ben yalnız büyüttüm oğlumu eşim görevdeydi uyuyunca yapardım 7/24 tek baktim
(7,792 puan) tarafından
Benimde bı esim var canim esimde olmasa kokardım heralde tuvalete bile beraber gidiyoruz uyku desen taş catlasa 1 saat...  Bazen bi saat uyusa bile bile sukrederim.
0 oy
(13,508 puan) tarafından
Her gün dip köşe temizlik mi yapıyorsun 
tarafından
Hayır pazartesiden pazartesiye cnm sonra ki gun süpürge açarım Çarşamba günü üstten yaparım diğer günler evde olmuyorum dışarıya çıkarız yada misafirliğe gideriz
0 oy
(4,697 puan) tarafından
Sabah eşimi yolcu ederim sonra oğlumun kahvaltısını hazırlarım çamaşırları makineye atarım oğlumun kahvaltısı bitince beşiğine koyarım o uyurken başlarım evi toplamaya çamaşırı asarım sonra oğlum uyanır balkonda oynarız biraz dışarı çıkarız sonrasında yemek yapmaya koyulurum akşama doğru hava serinlerse çamaşırımı toplar ütümü yaparım çok yormam kendimi eşim geldiğinde yemeğimizi yeriz mutfağı toplarım bir kahve içeriz meyvd falan sonra eşim oğlumla duşa girer ben yatağı hazırlarım onlar yatakta oynar ben duşa girerim sonrada yatarız 
0 oy
(2,091 puan) tarafından
Bir türlü rayına oturtamadim işleri ya okul açılacak bı de o var oğlum 1.sinifa gidecek 2 yaşında kızım var ne yapacağım nasıl yetişecek herşey bilmiyorum bı düzen yok hayatimda hiç 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 305 göst.
0 oy
18 cevap 521 göst.
15 Kasım 2023 Aile kategorisinde Canveannesi (1,461 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 249 göst.
12 Mart 2023 Aile kategorisinde Allizzwell11 (509 puan) tarafından soruldu

406,083 soru

12,174,449 cevap

36,647 kullanıcı