Kızlar eşimin çalıştığı kişiye daha doğrusu kuzeni oluyor borcu var ama ayriyetten ne adam akıllı asgari ücret aldı şimdiye kadar ne bişey bı temmuzla Ağustos yattı adam akıllı bı maaş oda eksik bu ay 2000 lira yattı 500ü market borcuna taksi borcuna gitti geri kalaniyla doğacak çocuğuma alışveriş yaptım kızlar işin aslı esimin kendi aldığı maaşı bile bu adam borca yazdı şuan 40 milyar borcu varmış nedense her ay 5000 lira en az borca ekliyor ki o kadar almıyoruz bile çalıştığı boşa gidiyor çok sıkıştım kızlar doğacak çocuğa ne beşik alabildim ne kendime doğumdan sonra giymeye pijama dolap desen tam takır hergun ne pisircem diye şaşıyorum benimde bir çocuğum var hastane kontrolüm var devlete gitsem gene en az 200 lira yol parası eşim bugün son çalıştığı parayi istemiş adam demiski sen 60 milyar kredi çek 40 milyarini bana ver yani borcunu ver kızlar doldum iyice kızıma kaç gündür hep şehriye çorbası mercimek çorbası onlar bile gıdım kaldı bitti bitecek bu adama benim yazasim var yazsammi kararsızım durumumuzu anlatasim var eşim tamam deyip geçiyor para vermeyince ama bu işte haksızlık var cunki hiç biri çalıştığına sayilmiyo sabah 6 dan gece 11lere kadar çalıştı eşim 13 14 yaşından beri bu adamın yanında kış geliyo evimde sobam yok yakacagim yok çocuk 1di 2 olcak kısa ben napcam kızlar bu adama yazmalimiyim durumumuzu sizce?