Kızlar öncelikle merhaba nasılsınız.
Yaa ben de takıntı var kucuklugumfen beri mesal okula gider gelirken yolda yürürken taş ot vs göreyim onu alır eve getirirdim. O an o taşı almasam sanki anneme kardeşlerime işte herhangi bir sevdiğime birşey olacak mis gibi hissederdim alırdım . Sürekli el ayak yıkama birseye dokununca. Afedersiniz banyoya giriyorum gsul abdestini tam aldım mı vucumda tam ıslandı mı yarim saatte çıkamıyorum aşırı derece de sinirleniyorum çıldıracak gibi oluyorum. Her gün temizlik yapıyorum mesela bugün koltukları felan sildim mutfağın halisini yıkadım kurudu tekrar serdim kızım az önce az birşey meyve suyu döktü sildim tekrar yıka diyor icim ama yapmak da istemiyorum kendimle tartosyorum resmen şuan abartıyorum gibi gelecek basim ağrıyor evi temizledim ama nasıl temziliyoru. Günlük sil şükür silirken o viledati iyice yıkadım mı sayarktan yıkıyorum icime sinmiyor tekrar boşaltıp yıkıyorum deliriyorum resmen çamaşır makinasını çalıştığında kaç kez duruma yaptırıyorum off daha bir sürü şey icim yapma diyor yapmayacam diyorum sürekli o şeyi düşünüp tekrardan yapıyorum artık çok yoruldum ya çok yıpratıyor beni 23 yaşındayım ama bilmiyorum akşam bile yatarken su işi söyle yapacam böyle yapacam diyerekten uyuyorum çok yoruldum çok sınırlı oluyorum kendime hakim olamıyorum oluyorum sanıyorum ama olamıyorum yine de o aklıma geleni yapıyorum yapmak istemedigim halde lütfen bana bor akıl verin :(((