0 oy
363 göst.
Diğer kategorisinde (1,086 puan) tarafından
Kızlar öncelikle merhaba nasılsınız. 

Yaa ben de takıntı var kucuklugumfen beri mesal okula gider gelirken yolda yürürken taş ot vs göreyim onu alır eve getirirdim. O an o taşı almasam sanki anneme kardeşlerime işte herhangi bir sevdiğime birşey olacak mis gibi hissederdim alırdım . Sürekli el ayak yıkama birseye dokununca. Afedersiniz banyoya giriyorum gsul abdestini tam aldım mı vucumda tam ıslandı mı yarim saatte çıkamıyorum aşırı derece de sinirleniyorum çıldıracak gibi oluyorum. Her gün temizlik yapıyorum mesela bugün koltukları felan sildim mutfağın halisini yıkadım kurudu tekrar serdim kızım az önce az birşey meyve suyu döktü sildim tekrar yıka diyor icim ama yapmak da istemiyorum kendimle tartosyorum resmen şuan abartıyorum gibi gelecek basim ağrıyor evi temizledim ama nasıl temziliyoru. Günlük sil şükür silirken o viledati iyice yıkadım mı sayarktan yıkıyorum icime sinmiyor tekrar boşaltıp yıkıyorum deliriyorum resmen çamaşır makinasını çalıştığında kaç kez duruma yaptırıyorum off daha bir sürü şey icim yapma diyor yapmayacam diyorum sürekli o şeyi düşünüp tekrardan yapıyorum artık çok yoruldum ya çok yıpratıyor beni 23 yaşındayım ama bilmiyorum akşam bile yatarken su işi söyle yapacam böyle yapacam diyerekten uyuyorum çok yoruldum çok sınırlı oluyorum kendime hakim olamıyorum oluyorum sanıyorum ama olamıyorum yine de o aklıma geleni yapıyorum yapmak istemedigim halde lütfen bana bor akıl verin :(((

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Dediğin gibi kendine hakim olmayı bilmelisin banyo gusül konusunda şeytan vesvese veriyor hiç aldırma onu yada bir destek al cnm 
(1,086 puan) tarafından
Bilmiyorum sürekli bir temizlikle alakalı düşünce var inan kafam kazan gibi
-Reklam-
0 oy
(2,974 puan) tarafından
Takıntı olmuş sende relax ol biraz, masumlar apartmannda ki safiye gibi olmuşşun doktora görün Bi 
(1,086 puan) tarafından
O naisldi ki ben izlemedim bilmiyorum
(2,974 puan) tarafından
Oda öyle herşeyi sayarak yıkıyor acaba yıkadım mı yıkamadım mı gibi titizlik hastası
(1,086 puan) tarafından
Anladım canım
0 oy
(5,940 puan) tarafından
Yardım  al canım  
(1,086 puan) tarafından
Faydası olacak mı ki bilmiyorum gerçekten sinirden oturup ağlıyorum
0 oy
(11,970 puan) tarafından
Destek almalısın bu obsesif hastalıgı.
(1,086 puan) tarafından
Ilaç mı kullanıyoruz canım
(11,970 puan) tarafından
Evet canım
(1,086 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
(2,310 puan) tarafından
Aynı ben ya nefret ediyorum bu huylarimdan aydae bi kere bütün ewin perdesini yıkıyorum mutfak perdem tuycuk dökuyo artık vazgeç bu huyundan diyorum ama yok sürekli aynıyım valla bıktım artık saat kaç olms ben hala iş yapıyorum yoruldum ama birakinca sanki her yer battı gibi hissediyorum sabah yedide uyandım şu saat oldu eşim gelicek birazdan ama ben mutfak dolabı siliyorum adam geleck yemek istiycek yemekte yok bıktım artık bu huyumdan eşimde bu huylarimi hiç sevmiyo sürekli soyleniyo inşallah birgün bizde bu takintidan kurtuluruz ya 
(1,086 puan) tarafından
Inşallah ya canım ben çok aşırı sinirleniyorum birde ya sem de de oluyor mu sinirden şuan basim ağrıyor
0 oy
(3,561 puan) tarafından
Bence çok acil psikiyatri bir yardım almalısın çünkü obsesif gibi görünüyorsun
(1,086 puan) tarafından
Teşekkürler internetten araştırmıştım ama bilmiyorum yaa kafam öyle karsik ki nr yapaacm hiç bilmiyorum

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 55 göst.
27 Şubat 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Kubra- (936 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 115 göst.
25 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Kimsesiz kalp (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 148 göst.
11 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Kdkdkfk (34 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 96 göst.
7 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde honki ponki toninok (14,580 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,435,494 soru

23,608,172 cevap

306,257 kullanıcı

...