0 oy
164 göst.
Diğer kategorisinde (508 puan) tarafından
Tayinimiz cikti hanimlar onumuzdeki ay tasiniyoruz bana tavsiyeleriniz var mi ilk defa tasinacagizda önden kendi arabamizla tabak canak kirilacak seyleri gotureyim diyorum sizinde baska tavsiyeleriniz var mi ilk evlendigimizde aile buyuklerimiz yardim etti bu defa kendimiz yapacagiz pek fikrim yok ne yapmaliyim

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bana gore herşeyini tertemiz gotur yıkanacak hic birseyikirli götürme mutfak kolilerin belli olsun. Digerleei ayrı ben perdelerimi yikayip hava alacak yani çuvallara paketledim. Yorgan,yastik,battaniyelerimi hurclara koydum. Böyle nakliye şirketide cok onemli tabi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Fazlasıyla koli al kırılacak mutfak eşyalarını gazeteye sar öyle kolile ve üzerlerine yaz beyaz eşyalarını kesinlikle bir örtüye sardırt taşırken çarpmasınlar herşeyini yıka öyle götür bir daha yıkamakla uğraşmazsın
0 oy
(6 puan) tarafından
Ben tasinma sırasında evimde değildim gebeliğin sonuna.denk geldi. Bu yuzden sor w zorluk çıkmasın diye her kutuladigim kolinin üzerine nereyi boşaltıp koyduysam onu yazdım mesela yatak bazasini boşaltım üzerine baza yazdım. Daha kolaylık olur direk yerleştirmesi olur. Sonra paketleme işinde ben yemek takımının kutularını filan atmadım hic onları kullandım. Sizde onlar yoksa pat patlar oluyor baloncuklu onlarla kırılacak eşyaları sarabilirsiniz. Benim sadece 1 tane kavoznuzum kırıldı hepsi sağlam cikti. Birde paketlerken sabit olsjn diye aralarını doldurdum ki sallanma durumunda birbirine çarpmasın içi diue. Ki düzgün bir nakliyeci bulursanız sigortalı oluyor eşyalar. O yuzfen sizin arabayla ayriyeten goturmenize gerek kalmaz. Benim eşyaları edirneden mardine gitti ta

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 324 göst.
13 Ocak 2020 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,767 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 143 göst.
13 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Ayferdnz16 (350 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 124 göst.
20 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde amine.mm (181 puan) tarafından soruldu
+2 oy
11 cevap 736 göst.
26 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Kurgucubiri (9,651 puan) tarafından soruldu

409,859 soru

12,322,605 cevap

39,003 kullanıcı

Kategoriler

...