0 oy
751 göst.
Aile kategorisinde tarafından

Hahahahahah Fazla beklenti içine girmeyin kızlar sadece böğürtlen toplamış bugün devriye atarken diyo yorgunum diyince ben getirmek istedim ama kaşıkları bulamadım çağırdım seni, gitti sürpriz gördün ben getirecektim ye diye diyo :woot: Allah'ım başıma taşlar yağacak kocamsu beni çok şaşırtıyor 

image

6 Cevaplar

0 oy
(4,907 puan) tarafından
Darısı devamına:)
tarafından
Amiiin :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Aaaaa böğürtlennnnn
tarafından
Aynen kuzum, valla nasıl bulduysa
0 oy
(122,369 puan) tarafından

Bogurtlen kasiklami yenir kiz :D

tarafından
Heeee biz adana usulü yiyok :D
tarafından
Sevdaaaa kibar ol kibar sonra ellerine rengi çıkar
0 oy
(2,330 puan) tarafından
Afiyet olsun hadi ellerine sağlık yaomazmi başka şeyler öyle mutfakta
(2,330 puan) tarafından
Ayy zor öylede alıştır kız yanında şükürler olsun kızarım ederim ama yapar bizimki kahvaltı fln hazırlar ben ondan öğrendim yemek yapmayı diyomisun;))
tarafından
Yooookk kız keşke nerde :D bana kimse yemek yapmayı öğretmedi kendi kendime öğrendim, ne annem ne kaynanam tariften baka baka yaptım şimdide içki köfte açıyorum, sarma sarıyorum, cheesecake bile :D şükür her yemeği yapıyorum gözü kapalı
(2,330 puan) tarafından
Şaka kız ben kreşte aşçılık yaptım ama eşimde az bilmiş değil yani doyorum bazen bı evde iki karı olmaz git başımdan die;))takiliyoruz
tarafından
Keşke benimkide öyle olsa bacım :) hamileyken yer siliyordum çok çok az yer kalmıştı karnım ağrıdı oturdum orayı silmedi sildiremedim :D
(2,330 puan) tarafından
Aaa işte onu bizimkide yapmaz asla çok dağınıktır çıkardığım dön çıkardığı yerde kalır ama işte her iyi taragin kötü bitarafimda var yani napican
0 oy
(4,814 puan) tarafından
Bir an korktum yıyecegı yanında bulasık gorcem diye:)) 
tarafından
Hahahaha böğürtleni buz dolabına bulaştırsaydı görürdüm onu ben daha dün yıkadım parçalarını :D
(4,814 puan) tarafından
AaHahaha mutfagın yanında gecmelerı yetiyor:) Allah tan esım oyle degil tam tersi makına yı bosaltır bulasıkları da düzer ıcıne cayıda demler bunları yaparkene:D
tarafından
Aynen kız hiç sorma :D bide ne için korktuysam gidip bakıyorum başıma geliyor, öyle ponçik ponçik görüyorum birşey diyemiyorum temizliyorum :D ama buzdolabı olmaz noooo temizlemesi zor
(4,814 puan) tarafından
:))))
0 oy
tarafından

:Pcanım çekti benim yerime de ye

İlgili sorular

0 oy
36 cevap 1,116 göst.
17 Haziran 2023 Aile kategorisinde Aysglalbyrk (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 689 göst.
17 Nisan 2021 Aile kategorisinde Habis57 (2,349 puan) tarafından soruldu