Kaynanam sabah durmuyor diye çok az emziğine çikolata sürdü acaba ağrı flnmı yaptıki bilmiyorum yan etkimi oldu 40 günlük oğlum emerken kıvranıyo resmen ne yapıcağımı şaşırdım gazdanmı deilmi onu dokundu o dokunsa çoktan yan etki göstermesi gerekmezmiydş
benim oğlumda da oluyor sırtını karnıma yaslayıp karnını ovuyorum gaz çıkarıyor rahatliyor daha iyi emiyor ya da kakasini yapamıyor olabilir
Gaz sancısı canın sıkıyorsa kendini ondandır karnına beline masaj yap canım hemen çıkmıyor ama işe yarıyo kolay gelsin
Gaz sancısı olabilir ama bidaha şekerli suya batırıp emziği öyle ver canım çikolata çok ağır gelir bebeğe verilecek bişi değil o 40 günlük bide uani çikolata biz yiyince bile bebekte gaz yapiyomus sütten dolayı o yediği için daha çok gaz yapar kabız yapar
Allah akıl fikir versin ya 40 günlük bebege çikolata mi verilir ya alerji olsaydı? ??? Ve şekerli şu da verilmez hiç mi uzmanlara sormuosunz ağzı dile olmayan varlıklara acı çektiriosunuz belli ki çocuğun gaz sancisi var havalar soğuk bir evin içinde sizin yürürken ki ruzgariniz bile ona dokunuo bebisi sıcacık tutup karnına sırtına masaj yapın
Daha cok küçük cikolata vermek icin, birde susayabilir bundan sebep vermeyin oyle şeyler. Durmuyorsa gazi vardir canim, yediklerine dikkat et, gunde 3 4 bardak rezene tohumu kaynatip ic bebege iyi gelecektir.
Yuh yuh yuh !! Kırk günlük bebege cıkolata mı sürdü.tepkım ıcın kusura bakmayın onun daha bagırsak florası gelişmedi su bıle agır gelebılecekken cıkolata gibi zararlı bişey ne demek ayy üzüldüm cocuga :( yan etki de işte cocugun kıvranması iniallah bısey olmaz kuzuya
Bebeklerin tat alma duyguları bizlerden çok daha gelişmiş ne kadar az da olsa onun için çok çukulata 1 aylık bebeg8 bırak 1 yasindaki çocuğa verilmez ki allerjik birseydir alerji yapar.. bence birdaha öyle birşey yapma hata etmişsin
Gazı ola bilir yada sancısı
404,855 soru
12,128,037 cevap
36,491 kullanıcı