Hanımlar 3 yıllık evliyim bugün nikamız olalı 3 gün oluyor evde yemekler hazırdı oğlumu gezdirmeye çıkardım neyse eşim eve geldi o duş alırken biz dolaştık sonra eve geldim masayı hazırlamış zaten yemekler hazırdı yedik sofrayı topladım oğlum biraz huysuzluk yaptı işte çocuğu uyut çok yorgunum felan filan yani hediyeden geçtim insan iki güzel söz söyler bunu özel günlerde hep yapıyor hiç ince düşünmüyor o kadar üzülüyorum ki bişey diyincede az romantik ol heyecanı bitti evliliğimiz diyincede heyecan sırası mi önümüzü görmemiz gerekiyor ne artık artık köşeye dio ben anlamıyorum bunun parayla ne ilgisi var zaten şu sıralar doğum kilolarıma takmış durumdayım psikolojik olarak iyi değilim göğüslerim büyüktü süt olunca iyice doldu ne giysem yakışmıyor moralmen sıfırım benim bi arkadaşım var kız resmen kocasının ağzına ****** ediyor ama o kadar kiymetliki anlatamam yeme içmede geri çevirmez evine bakıyor işinde iyi çalışıyor ama ben çok ihmal ediliyorum çok üzülüyorum ama başkalarına gelince pek bir nazik başkalarının yaptığı hareketlere güler ben yapsam on laf söyler içimi buraya dökmek istedim uzun oldu hakkınızı helal edin kızlar