0 oy
170 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (33 puan) tarafından
Kızlar burun kenarlar ında felan egzemam var pul pul dökülüyo kortizonlu krem kullanmak istemiyorum yaşayan çözüm bulan varmı

4 Cevaplar

0 oy
tarafından

Canim kizimin kollarinda var, lipo krem kullaniyoruz su bazli krem. Foto ekliyorum 

image

tarafından
Evet egzamaya en iyi gelen kremlerden biri bu, ben de senelerdir kizima kullaniyorum
(33 puan) tarafından
Bi deniyim en iyisi
(2,173 puan) tarafından
Benimde ellerimde vardı çok şükür geçti
(33 puan) tarafından
Farklı bişi sorabilir miyim acil
tarafından
Hayır olsun?
-Reklam-
0 oy
(937 puan) tarafından
Bebeğimde oldu .dut kurusu ile geçti ama yüzüne olur mu bilmem yaparım dersen tarif edeyim
(5,270 puan) tarafından
Canm bnm kizim 22 aylik ensesinde var senin tarif olr mu ki
(937 puan) tarafından
Benim oğlumda vardı özellikle banyo sonrası çıkıyordu.iki doktor gördü ikiside egzema dedi ve karışık bı krem hazirlatti onu sürünce iki üç güne geçiyordu evet ama banyo yapınca yine çıkıyordu .eltim sağolsun biliyormuş attardan beyaz dut kurusu getirdi onu kaynatıp suyunu ılık ılık sorunlu yere sürdüm yirmi dakika bekleyip banyo yaptirdim üç gün üst üste yaptım çok şükür ki geçti .doktor geçmez demişti ama geçti şimdi çıkmıyor
(5,270 puan) tarafından
Hadi inşAllah bizede fayda olur Allah razi olsun
(5,270 puan) tarafından
Gunde kaz kez surdun ?birde canm her kaynattiginda taze mi yaptin?
(937 puan) tarafından
Bir kez canım.uc gün üst üste yaptım .ben hep akşam yaptım kaynattim pamukla sürdüm yirmi dakika sonra banyo.her seferinde yeni kaynat çünkü sıcak olması gerekiyor ama bizimkiler bebe olduğu için dayanabileceği sıcaklık iliktan az sıcak sürdüm ben resim atacam yukarıya senin bebe de öyle mi bı bak çünkü egzema çok cesitliymis
0 oy
tarafından
bünyeden bünyeye değişir ama bıttım sabunu da çok duydum
(2,173 puan) tarafından
Bittim sabunu bende hiç ise yaramadı canm aksine daha çok kaşıntı döküldü ama tabi bünyeyle alakalı
tarafından
cnm doktora git bence vücuduna göre krem verir
(2,173 puan) tarafından
Kullandım geçti şuan çok şükür canm
0 oy
(937 puan) tarafından

image

boyleydi bide kolunun dirsek kısmında vardı 
(5,270 puan) tarafından
Evet Bu şekilde hafif saçlarinin arasinda canm.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 86 göst.
18 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minigim49 (120 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 225 göst.
19 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Ahsen (2,020 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 106 göst.
26 Mart 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Mucizemm (237 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 39 göst.
18 Mart 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Defne06 (31 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,297 soru

23,678,019 cevap

310,057 kullanıcı

...