0 oy
425 göst.
Aile kategorisinde (64 puan) tarafından

Kızlar doğuma annem gelicek şuan için 32*5 iz. Sezeryan falan olmazsa tahmini doğum tarihi 21-27 şubat olarak gözüküyor demişti ayrıntılı da doktor.. Sorum şu hal böyle iken annemin ne zaman gelmesi uygun olur..

Annem biraz narin koltukta sırtı ağrır. Daha öncede geldiğinde üçüncü gün sırtımı ağrıtıyor demişti yorgan battaniye ne varsa seriyordum ama yaylı yatak gibi olmuyor sanırım. Bu nedenle çok uzun kalmaz. Bir de psikolojik sorunları olan abim var annem gelince o evde tek kalacak. Bazen gece kalkıp çayın altını yakıyormuş içmek için sonra öylece bırakıp yatmaya gidiyormuş.. Birde annem çok hareketli evi bahçeli günde on kez dışarı çıkar bahçeye iner tavuk vs bakar ama burası apartman onun içinde sıkılacaktır. Buarada yaşı da 70 ama dinç maşallah. Tüm bunlara rağmen bir fikir alabilir miyim. Doğumu falan herşeyi geçtim inanın bunları düşünüyorum. Kayınvalidem de yok Allah c.c rahmet eylesin. 

7 Cevaplar

0 oy
(515 puan) tarafından

Bir hafta falan kalır sonra zaten kendini toparlarsin canım kendin idare edersin 

(64 puan) tarafından
Doğum öncesi ne kadar kalmalı.
(515 puan) tarafından
Doğum öncesi de bir hafta kalsa yeter uzaktan geliyorsa yoksa kalmasına bile gerek yok bence
-Reklam-
0 oy
(2,047 puan) tarafından
Canım aslında yanımızda olan insanlar doğumdan önce kalmalarına  ben gerek görmüyorum amaç doğumdan snra bebeği falan kaldırıp sana vermeleri evde 1 kap yemek yapmaları suyun gelir sancın gelir hastaneye gidersin doktor doğum başladı derse annneni ara yola cık anne de senin doğurduğun gün evde olmuş olur en azından evde mutfak boş kalmaz bebişinin göbüşü düşer ilk 10 gün bebeğini de banyosunu yaptırır gider 
(64 puan) tarafından
Annem Orduda ben Bursadayım ama. Ve burda akraba eş dost kimse yok eşim şehrin diğer ucunda şantiye de çalışıyor. Şayet annen gelemezse doğum öncesi için ben babamı çağırayım ben gelene dek o bekler seni diyor bu da beni strese sokar.
(2,047 puan) tarafından
Solmasın canım adam zamanında eşini beklemiş ve doğumda kim olursa olsun beklesin bence eşin annen gelene kadar, bende orduluyum :)
0 oy
(816 puan) tarafından

sezeryan degilde normal olacaksan bunu inan bilemezsin bnde ailemden uzakta yasiyorum 24 ekim tahmini dogum tarihimdi son kontrolumde doktor hr hafta gel dedi fakat  bn jaftya dogum yaptim 8ekimde sancim tuttu ve bn anneme 24 ekimden 1hafta once gelirsin demistim oda bekliyordu. dogum sancim tutunca annemi aradim 13 saatli yol olunca bn hastaneden cikmaya annem ancak gelebildi burda hic tanidigimiz yok bebegi hemsireler giydiriyor zatn bnde kndi cabamla giyindim ettim herseyle kendim ilgilendim. 

0 oy
tarafından

Normal dogum olduğu için, öncesinde bu sure uzayabilir, bu hafta bebek gelir dersiniz 10 gun gelmez. Sakincasi yoksa, dogum olunca annen binip gelsin, abin rahatsiz hem iciniz rahat olur, akliniz kalmaz, 3 4 gun kalip gider. Allah yardimcin olsun canim

0 oy
(73 puan) tarafından

Doğum öncesinde yanında kalmasına gerek yok bence sonrasında da bir hafta kendini toplayana kadar yeterli olur  çocuk ilk de biraz zorlamıştır o kadar

0 oy
(2,483 puan) tarafından

Canım dedigin gibi bu sorunlar olmasaydi abin boyle olmasaydi anne subatin 15 de falan gelseydi hem son zamanlarinda yaninda olurdu guzel vakit gecirirdiniz şahsen ben oyleyim annemle hep yanimda kalsin istiyodum ama kardeslerimin okullari vardı sinavlari falan kalamadi kaynanam kalmisti. Madem senin annenin sorunlari var o zaman diger arkadaslarin dedigi gibi dogum yaocagin gun gelsin merak etme suyub falan gelince hemen dogurmuyosun yada günün doldugunda hemen dogum yapmiyosun benim 40+6 da dogumum oldu ve kaynanam 37. Haftamdan itibaren bizdeydi sancilarim coktu benim dogum olasiligi vardi diye erken gelmisti sen dusun yani. Kisaca dogum basladigi an yola ciksin

0 oy
(292 puan) tarafından
Tahmini tarihlerden bir gün önce gelmesi yeterli bence yanlış anlmaykn gelenler kendi rahatini düşününce size faydadan çok zararı oluyor siz kendinizi bırakıp onu dusunecekseniz tek olmak daha iyi gibi sanki çünkü bir steresde yanımızdaki yaşatmasın gerek yok 
(7,169 puan) tarafından
Eski post .
(292 puan) tarafından
))) ahhhhh ben )))

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 97 göst.
5 Aralık 2024 Diğer kategorisinde sevci (69 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 179 göst.
20 Eylül 2024 Aile kategorisinde Gizem_clk21eker (1,047 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 329 göst.
19 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 217 göst.
24 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Bir erkek annesi (659 puan) tarafından soruldu

407,496 soru

12,231,096 cevap

36,876 kullanıcı

...