Yani kimseyi kınadığım için demiyorum ama benimde 2 bebeğim var ekimde oğlum 1 kızım 2 yaşına girecek. Şimdi biraz duruldular ama ilk oğlumun doğduğu zamanlar çok çektim. Kızım hiç durmazdi sürekli ağlardı hep kendine zarar verecek eylemlerde bulunurdu. Diğer oğlum ne kadar küçük olursa olsun onunda karnı doyar altı temizlenir hasta olduğu zamanlar olurdu. Hatta bütün hastalıkları ikiz gibi aynı anda geçiriyorlar diyebilirim birisi gripse diğeride oluyor hala. Ama şöyle bir gerçek var ki ben çocukların hijyenik ortamda büyümesi taraftarıyım. Günlük parkeleri siler süpürürüm evi. Çünkü oğlum emekliyor kızımda gün boyu yerlerde oynuyor. Çoğu kadını anlıyorum ama bazıları çocukları yaramaz diye hiç bir iş yapmıyor bende 2 tane büyütüyorum şuan için kolay olsada çok zor zamanlarım oldu. Ama yinede hikyenden taviz vermedim çünkü ben bir bebek büyütüyorum en temiz ortamda en güzel şekilde büyümesini istiyorum. 10 günde bir dipten bucaktan yapsamda günlük yerleri silip süpürme işim vardır özelikle gündüz yapıyorum çünkü çocuklar gündüz uyanık. Kızımda benden göre göre 2 yaşında olduğu halde asla evi dağıtmaz. Kirlentlere bile dokunmaz yerdeki oyuncaklarıyla oynar kalkar gider uykusu varsa koltukta uyur. Kısacası ben hiç bir şey öğretemedim kızım kendi kendine bana bakarak bu tarz bir şey öğrendi. Asla dağıtmıyor. Ben her şeyin annede bittiğine inanıyorum bir YouTuber var yeni doğum yaptı kadın evini her vlogda silip süpürüyor bir bebek yaşıyor bu evde temiz olması gerekiyor diyor. Sizin düşünceleriniz neler bu konuda bende bebeklerin yaşadığı evde hijyene önem veren insanlardanım. Onlar yokken bu kadar yapmazdım ama onlar varken günlük yapıyorum. Linç edecekler bir gelmesin lütfen kendi görüşümü yazdım. saygı çerçevesi içinde düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim