0 oy
848 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (74 puan) tarafından
Ben konuşmuyorum ve çok zor bir durum 

6 Cevaplar

+1 oy
(221 puan) tarafından
Bende altlı üstluyum canım aranızda büyük bişey yoksa arayı bulun.sadece konuşun selam selam.cokda içli dışlı olma.mesela ben konuşurum ama çok içli dışlı olmam.cunku gözüktüğü gibi biri değil yüzüme güler.arkamdan sokra.basta anlamıyordum bunu ama şimdi anladım.inan böylesi daha iyi eşinin annesi sonuçta konuşursun.ama onu sevmek zorunda değilsin.ona kendimi adiyordum evinin işini gücünü yapıyordum yüzüme gülüp arkamdan atıyordu.simdi hiç bile kilimi kipirdatmiyorum.eski beni mumla arıyor :)
(621 puan) tarafından
Valla benim kaynanayı anlattınız
(3,832 puan) tarafından
Sen eşittir ben gibi eltimsin de ben mi bilmiyorum acaba tek fark bizim aramızda 10 bina var kaynanayla
(74 puan) tarafından
Iyi yapmışsın böylelerine hak
(221 puan) tarafından
Hakediyorlar ne yapayım :)
-Reklam-
0 oy
(800 puan) tarafından
Aynı evdym kaynanm eşimn sülalesi ama görümce ile muhatap değlm 
(74 puan) tarafından
Sadece gorumcenlemi konuşmuyorsun
0 oy
(50 puan) tarafından
Evet ama o kadar yüzsüz ki evime geliyor Allah ın cezası
(74 puan) tarafından
Konuşmadığın halde evine mi geliyo bi de
(50 puan) tarafından
MaLesef
0 oy
(13,308 puan) tarafından
Ben 6 ay merdivende bile karşılaşmadım. Süpürge sesine bile tahammülüm yoktu 
(74 puan) tarafından
Nasıl başardın kiz bizimki hiç evde durmuyo ki zırt pırt dışarda mecbur goruyprum
(13,308 puan) tarafından
Akrep burcu o kendi zaten kinlidir. Sesimi duyarsa içeri girerdi. Yoksa ben evden çıkmadım pek karşılaşmadık ondan
0 oy
tarafından
Aynı evde aynı binada hatta zırt pirt geliyorsa aynı mahallede oturup küs olunması çok normal. Burnunun dibinde olunca kıymet yok. Arada en az 3 4 şehir olması gerekiyor kıymetli olunması için 
(74 puan) tarafından
Sorma ya bide görümceler geliyo onlarda anneleriyle konuşmuyorum diye bana tavirlilar onların yüzünden dışarıda çıkamıyorum geldikleri zaman bi kurtulsaydım şu evden ya
tarafından
İnşallah tez zamanda kurtulursun canım Allah sabır versin
(197 puan) tarafından
Arada 1300 km var ama telefonla bile yetiyo artıyo nalet :/
0 oy
(2,329 puan) tarafından
Aynı uerde olupta konuşmamak tabiki zor olur  cnim iyi geçinmek gibisi yok bizde altlı ustluyuz rabbim bozmasın her konuda birbirimize çok faydamız olur
(74 puan) tarafından
Ya bende istiyorum iyi geçinelim durumdan hiç memnun değilim ama gerçekten çok zor herşeye muhalefetler bende sınırlı bi insanım artık birikti içimde en ufak biseye patliyprum en basitinden geçen eşim kızı dövüş kursuna göndericem kendini savunmayı öğrensin ortalık ** dolu demiş babası demiş kiz kısmının ne işi var dövüş kursunda dikiş nakış öğrensin demiş boyle saçma sapan bir sürü laf ediyolar özellikle babasi
(2,329 puan) tarafından
Olabiliyor canım bazen ama ben takılmiyorum fazla çünkü iyilikleri daha çok dokunuyor o yüzden önümüze bakiyorum

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 378 göst.
23 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Emine314 (227 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 613 göst.
0 oy
21 cevap 496 göst.
22 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Mina gozde (2,671 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 1,879 göst.
3 Ekim 2018 Aile & Aşk kategorisinde Nurun (32 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,262 soru

23,690,845 cevap

310,933 kullanıcı

...