0 oy
292 göst.
Diğer kategorisinde (6,466 puan) tarafından
Kızlar folik asit baslicam doktor özel bi vitamin verdi fiyati cok pahali acaba devletin odedigi folik asit ile özel folik asit arasindaki fark ne?özel vitamin daha mi faydali bebek icin ?yoksa ikisi de ayni mi bilen yazsn lütfen 

2 Cevaplar

0 oy
(1,262 puan) tarafından
Canım bende folik asit kullanıyordum. Doktor sonra bir tane daha yazdı. Ben folik kullandigimi söylediğim zaman o başka bu başka demişti senin bunu kullanman gerek demişti. Kan degerlerime filan bakarak yazmıştı. Ama arkadaş tek bir tane kullanıyordu belki senin ihtiyacın vardır o yüzden onu demiştir. Onu doktora güzelce sor öğren 
(6,466 puan) tarafından
Öyle yapim canm cok saol
(1,262 puan) tarafından
Başarılar diliyorum :) bu güzel yolculukta
(6,466 puan) tarafından
Teşekür ederim :) ay birde aşı meselesi var ya
(1,262 puan) tarafından
Eğer aşı olmak istiyorsan güzelce düşün önce canım sonra hamile kalınca da olup olmamak konusunda tereddüt ediyorsun
(6,466 puan) tarafından
Ya doktor aşi ol 2 ay korun sonra bebek duşun dedi ama kafam cok karisik ya
-Reklam-
0 oy
(177 puan) tarafından
Benim doktorum da pahalı bir folik asit yazmış aldım ilaç değil gıda takviyesidir yazıyor ilk çocukta kullandığım folik asiti hem doz olarak fazla yazmıştı aile hekimim sonradan onun iyi bir ilaç olmadığını galan okudum gebelik bölümünde o yüzden o ilacı yazsalarda almiycaktim
(6,466 puan) tarafından
Hangisini kullandn peki
(177 puan) tarafından
Yeni aldım geçen perşembe pahalı olanı Felix fol yaziyor ona başladım

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 248 göst.
22 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 135 göst.
14 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nejlabebek (23 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 176 göst.
18 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Bernaaa (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 162 göst.
5 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde pinar23 (133 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,514,209 soru

24,694,006 cevap

368,524 kullanıcı

...