Güne nasıl hangi işlerle başlıyorsunuz kızlar kendinize çocuklarınıza extra ayırdığınız zaman varmı. Merak ettim açıkçası. çünkü ben işlerle bogusuyorum resmen, bugün buraya takılıp bı iş yapmadım dünya kadar iş beni bekler
Kahvaltı.
Kriz yoksa mutfak toparlama yemek belirleme.
Sonra kızım yanından ayırmadığı için hiçbir iş yapamama.
Kızımla öğle uykusu koynus koymuş
Öğle uykusundan kalkış kızıma öğle yemeği.
Komşuya kahve içmeye gitme.
Kızım ikindi uykusuna yatar ben yemek yaparım.
Akşam yemeği kızımla eşimle takilmaca.
9 10gibi kızım yatar bende varsa işimi yaparım.
Gündüz sürekli çamaşır yıkama asma vs ile geciyir
Kahvaltı ortalık toplama kızı okula yolla oğlanı uyut ev supur sil oğlanı doyur toz al kızı aşağı in servisten al akşam yemeği hazırla bulaisgi topla çocukları uyut kocayla ufak çaplı balkon keyfi yap sonra yatış bütün günüm ahanda bu sekilcok şükür bin şükür bugunlerimiz aratmasın rabbim
Sen kendindemisin kalk git işini yap,sonra analığına kadinlığında laf gelir temizlik yapmadan nasıl duruyorsun diye sorarlar adama
Bulaşık çamaşır yemek toz sonrası bana kalan vakitede günlük bakimlarim maskem bakimlarim falan öle geciyo eşim geldiginde savaştan çıkmış gibi karsilamyi sevmiyorum şimdi den esimjn gelmesine 1 buçuk saat var hazırlanmaya başladım
Sabah kalk yatagı topla miran beyin altını degiş miran beyin yemegini yedir sonra kahvaltı et bulaşıkları yıka sonra dagınıklıkları topla yerleri süpür veya çırp çamaşır varsa makinaya at balkomları yıka yıka anları as kuruyana kadar miranı uyut sonra onları katla kirlyise lavaboya yıka varsa başka iş onu yap miran kalksın yemek yedir akşam yemegi hazırla onu ye topla yıka ohooo uyuyana kadar tam gaz devam çalısmaya
Tabiki ayırıyorum sabah 6 da kalkıyorum 9 a kadar işlerimi bitiriyorum sonra anneme gidiyorum akşam eşimin gelmesine eve gidiyorum veya annemi de alıp gezmeye gidiyorum
1,509,086 soru
24,627,532 cevap
364,921 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın