0 oy
120 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Benimki yeni yeni adım atmaya başladı tek başına emekliyor hala al ver yapıyor alkış gel gel bay bay yapıyor öksurmeyi vs taklit ediyor anne baba dede mama cici ay vs diyor normal mi bunlar bazıları geri geliyor diyor çünkü bazı şeyleri hiç anlamıyor gibi dediklerimi terligimi giydirmeye çalışılıyor yatak gorujce saçını tarıyor birde bunlar bu arada erkek bebek

5 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
Birde alo yap diyince vs elini kulağına koyuyor yada telefonu
-Reklam-
0 oy
(9,538 puan) tarafından
Benim ki mama cici demez onun dışında yapar hepsini tel.yeni öğrendi alo doyemio kulağına alıp hi hi dio:)hayvanları çok sever görünce ses çıkarıp peşlerinden koşuyor bugün mahallede köpek kovaladı:)
tarafından
Normal ozaman demi ya ben kuruntu yapıyorum
(9,538 puan) tarafından
Kuzum benim ki 12 ama hani bence de kuruntu yapma arkadaşım da bizim kilo boyla kıyaslar ama aralarında 3 ay var hani gelişim farklı zamanla olur sonuçta hiç yapmıyor değil zamanla yapacak takılma
0 oy
(1,679 puan) tarafından
Benim kızda 13 aylık . Bende aynı kuruntiya düştüm buraya yazdım hatta. Hemen hemen aynı seyleri yapıyor.

Yürümeyi öğrendi ordan oraya bütün gün yürüyor tek yaptığı o . 

Ne bı kitap incelmek ne resim incelemek oyun oynamak yok 
tarafından
Benimki oynuyor ama ilgisini çekerse genelde oynadı mutfak dolapları tabak çanak sizinkiler nasıl kelimleri olsun yaptıkları felan
(1,679 puan) tarafından
Kelime dene nene gel gibi basit şeyler. Yaptıklarıda etraf karıştırmak . Yemeğini kendi yemeye çalışıyor bu ara
0 oy
(3,136 puan) tarafından
Valla öyle sorunca aklıma gelmiyor bi anda ne alakaysa:D en çok anne diyor,baba,abla,mama,ay,pis pisi,diyor saçını tarıyor tarakla,terlik ayakkabı görünce giyiyor, alkış,bay bay yapıyor,herşeyi anlıyor maşallah,abla nerede dedigimde odasına bakıyor gidiyor hemen,op değince dudağni uzatıyor, mesela çığlık atıyor bağırma dedikce daha çok ve daha sesli bağırıyor,onuncu ayından beri yürüyor,15 aylık oldu yeni,bu şekilde
0 oy
(490 puan) tarafından

Benim kızımda yürüyor paytak paytak evin altını üstüne getiriyor cama çıkıp disardakileri seymetme merakı var abisinn oyuncaklarıni elinden almaya bayiliyor:D tam bi küçük cadi istediğini illa yapıcak 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 93 göst.
19 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Hifanurunannesi (543 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 156 göst.
27 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 480 göst.
2 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde LMihrace (7,627 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 250 göst.
4 Mart 2021 Aile kategorisinde Sevdatanesi (86 puan) tarafından soruldu

404,781 soru

12,125,532 cevap

36,483 kullanıcı

...