Kızlar şimdi ben 24 haftalık hamileyim ve hamile olduğumu öğrendiğim ilk andan beri böyle hep öleceğimi hissediyorum neden böyle oluyor acaba yani mesela eşimle otururuz böyle konusuruz aşkım ben ölürsem üzülürmüsün diyorum oda allah korusun meleğim falan diyo olum böyle doğumda ölüm aklıma geldikçe çok duygulanıyorum yani eşimlede birbirimizi çok seviyoruz 7 aylık evliyiz ama inanın sanki yeni evlenmişiz sanki beni yeni görmüş gibi her gün birbirimizi daha çok seviyor ve özlüyoruz bu düşünce ondan bana çok ağır geliyo :((( nasıl cozucem aklımdan çıkarmayı
Canım ölümü de kabullenerek çözeceksin.hamıle ınsanın aklına gelır bunlar benımde aklımda ölmek isteyebileceğim en güzel zaman dilimindeyim.Tabi bu hastalıklı bı dusunme olarak görülebilir ama belkıde hayatımızın en temiz anındayız.Hormonel bi durum.Bu korkuyla yaşayamazsın rahatlamaya tevekkül etmeye calısmalısın.:)
Hep oluyo canm maalesf. Bnde oyleyim. Bol bol salavat getrip insirah suresni okuyorm ben. İcim cok kararariyo cnku.
Bazen banada öyle oluyor sanki doğum yaparken ölecegim gibi geliyor duygulanıyorum gözlerim doluyor ya bebegimi görmeden ölürsem eşim bensiz ne yapar diye çok üzülüyorum :(
Hamilelikte kaynaklanan duygu yoğunluğu canım bu doğurup çocuğunu kucağına alınca geçer gider.
409,902 soru
12,323,810 cevap
39,046 kullanıcı