Kızlar benim 1,5 yaşında bir kızım var, birde üst komşum var ikiside bekar bayan ama yaşları büyük tabi. Benim üst komşumla konuşmuşlugum yoktu yeni tasinmislardi. Kayinvalidem bize geldiği zaman aşağı sitenin önüne inip oturuyorduk. Sonra kayinvalidem üst komsularimla samimi olmaya başladı, ee bende yanında olduğum için benimle de konuşmaya başladılar. Benle olan komşuluk ilişkileriyle bir sıkıntım yok ama kızımı kucaklarına alıyorlar gelişi güzel öpüyorlar. Biliyorum çok seviyorlar ama bu hastalık zamanında çok rahat davranıyorlar, hastalığı geçtim böyle kötü bir zamanda çok rahat davranıyorlar. Bende büyüklerimdir sonuçta çocukları yok kirmayayim diye hep düşündüm. Ama ben birşey soylemeyince onlar daha da rahat davranmaya başladılar.Birgün kızımı dışarı çıkartacaktim, üst komşununda bende kasesi kalmıştı, vereyim kaseyi ordan aşağı ineyim diye düşündüm. Gittim kapıyı çaldım kaseyi verdim, kızımı aldı kucağına götürdü içeri dedi kardeşime götüreyim sevsin, ben orda dona kaldım, hiçbir şey diyemedim. Birkaç defada kızımla sitenin önünde vakit geçirirken komsularda yanimizdaydi, kızımın birkaç tane fotoğrafını çekmiş izinsiz. Gördüm moralim çok bozuldu, şimdi ben nasıl davranacam onlara karşı yada gereksiz yere mi takılıyorum onların böyle davranmalarına