0 oy
132 göst.
Diğer kategorisinde (1,340 puan) tarafından
6 gün sonra 14 aylık olcak tutunarak yürüyor 7 buçuk aylıkkenden beri ve bayadır tutunmadan ayakta duruyor ama yürümüyor yürümek istemiyor biseylerle kandırıp azcık yürütüyorum sonra yere oturuyor kalkmak istemiyor 1 aydır günde 10 adım filan atıyor ama zorla yürütüyorum resmen ayağa kaldırınca ağlayıp oturuyo nasıl yürümesini sağlarım ya

6 Cevaplar

0 oy
(4,697 puan) tarafından
Cesaretlindermen lazım elini tutup yürütürken birden bırak bir adım atarsa aferin yap alkış yap öp hoşuna gidecek tekrar edecek 
(1,340 puan) tarafından
Yapıyorum canim yurüğünde alkısliyorum aferin ağluma sen yürüdünmü filan diyorum sarılıyorum ama yinede yurumek istemiyo çevreden de hep baski var daha yürümüyor mu diye sinir oluyorum
(4,697 puan) tarafından
Çevreye ne aman boşver ne zaman isterse o zaman yürüsün madem biliyorda yürümeyi
-Reklam-
0 oy
(672 puan) tarafından
Cnm zorlama o ne zaman kendini hazır hissederse o zaman yürür. Benim kızımda aynı oleydi. Sonra bı baktık kendi kendine ördek gibi yürümeye başladı.
(1,340 puan) tarafından
Anladm canm  sagol
(672 puan) tarafından
Rica ederim cnm
0 oy
(3,575 puan) tarafından
Zorlamayın. Aynısını yaşadık.tam anlamıyla hazır olduğunda yürüyecektir

Biz tesadüfen man tahlili verdiğimizde b12 eksikliği olduğunu söyledi doktor. Yürümek istemiyor dedim. B12 eksikliğinden dedi. Ve daha birkaç davranışının.

13 aylıktı bunlar olurken. Vitamini kullanmaya başladık 2 hafta sonra kendi yürüdü. 
(1,340 puan) tarafından
Hadi ya anladm canm sağol
(3,575 puan) tarafından
Rica ederim
0 oy
(3,552 puan) tarafından
Kuzum sen gene çok ısrar etme. Benim kız 1 yaştan 17 aylığa kadar 5 ay tutunarak yürüdü hiç elini bırakmıyordu. Sonra birden yürümeye başladı o da öyle birden yürür 
(1,340 puan) tarafından
Inşallah canm ya
0 oy
(1,293 puan) tarafından
Benim kız da öyleydi hiç üstelemedim sonra bir gün baktım ayağa kalkmış adım atmaya çalışıyo sırıtıyor. Zamanı gelince korkusunu yener o. Bu arada 14 aylıktı kızım bunu yaptığında. 
(1,340 puan) tarafından
Anladm canm tamam sağol
0 oy
(1,166 puan) tarafından
benim kizim 15ayinda  uyudu.  eskiden   ayak durar ama yurumezdi. birde  bakdim kendi yurudu. ben asla zorlamadim yurusun diye  banada her kes yurumur diye   baski yapardj bende  kendi ne zaman isterse yapar dedim birde bakdim yapdi.  bence zorlama  zorladikca dhaa cok korkar aglar.  ben hic zorlamadim zaten cocuk ne zaman isterse  o zaman yapiyor
(1,340 puan) tarafından
Peki canim sağol

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 71 göst.
9 Mart 2023 Diğer kategorisinde Yas.min (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 104 göst.
23 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Nalankt (1,407 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 147 göst.
8 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde kayrammm (426 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 182 göst.
23 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

405,839 soru

12,162,913 cevap

36,612 kullanıcı

...