0 oy
365 göst.
Diğer kategorisinde (313 puan) tarafından

Dün nst böyle çıkmıştı yatış verildi serum takıldıktan sonra düzeldi açılma yok sancı da düzensiz olduğu için çıkabilirsin ama hareketlerinde sorun olursa gel dediler bi kaç tane asistan baktı herkes farklı bişey kafam karıştı normalde çok kıpırdar ve sert hareketler yapardı bugün daha az ve çok hafif sabahtan beri az az atıştırıp yatıyorum yorgunluktan dedikleri için bir de kasılıyor düzenli sancım gelmiyor ama yaklaştığı için mi böyle kaç günde muayeneye gitmeliyim onu söylemediler randevu da yok ayın 2sine kadar 37 haftayım yaşayanlar olduysa biraz anlatabilir mi içim rahat değil vücudum kasılıyor sürekli kendimi sıkmaktan bi kere de özele mi gitsem rahatlamak için :ermm:

5 Cevaplar

0 oy
(785 puan) tarafından
Benimde bebeğimin kalp atışı yavaslamisti beni hemen doğuma aldilar
(785 puan) tarafından
5yil önceydi hatirliyamiyorum canım bence başka bir hastaneye de git sen Allah korusun zaten haftan küçük değil doğum olsa bile bişey olmaz Allah'ın izniyle
(313 puan) tarafından
Evet zaten şükür o rahatta evde olup anlamamak geriyor ilk doktorum doğum falan derlerse korkma zamanı zaten dedi sağlıklı gelsin yeter şehir araştırma hastanesine gidiyorum asistanlar var hepsi başka bişey diyor bi özeli arıycam nst varsa oraya gidicem
(785 puan) tarafından
Aynen birde özele git bakalım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
(313 puan) tarafından
Çok sağ ol canım teşekkür ederim
(785 puan) tarafından
Rica ederim canım
-Reklam-
0 oy
(1,060 puan) tarafından
Canım korkutmak istemem ama benimde senin gibi oldu gece boyunca nst çekildi hatta sancıyı hiç hissetmediğim halde. Sabah hafif hafif sancım oldu ama adet sancısı gibi hafif son nst de kalp atışları yavaşlamıştı. Kısacası açılmam olmadı ama hissetmediğim halde ciddi sancın var dediler acil sezeryana aldılar benim şansım hastanede yatıyor olmamdı. 
(313 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım anlattığın için yarın gidicem bende ya ya da hareketleri yemekten sonra da artmazsa acile giderim bi benimde belimde kasığımda oluyor evham yapmak istemiyorum ama gece bile uyandırırdı beni hareketi şimdi sadece dönüşünü hissediyorum içten
0 oy
(1,035 puan) tarafından
Ben kontrole gittim canim nts de kalp atislari yavasti ultrasonda bakti   oksijen alamiyormus  acil sezeryana alindim ben 5 gun once  
(313 puan) tarafından
Yaa anladım canım teşekkür ederim aynı devam ederse yarını da beklemiycem akşam gidicem inşallah
(1,035 puan) tarafından
Naptin canim  iyisinizdir insallah
(313 puan) tarafından
Akşam gittim canım acile önceden yatış olduğu için güzel ilgilendiler şükür her şeyi normaldi
(1,035 puan) tarafından
Cok sukur sevindim  canim  saglikla kavusun
(313 puan) tarafından
Sağ ol canım benim teşekkür ederim ❤
0 oy
(675 puan) tarafından

Ben yaşadım canım 35 haftadan 39 haftaya kadar 35 haftalık  doğumhanede yatırdılar 3 gün sürekli nst ye bağlıyım düzeldi taburcu ettiler her kontrole gittiğimde yatış verdiler düzeliyordu taburcu oluyordum 39 haftalık yine öyle çıkınca hemen doğuma aldılar suni sancı verdiler hiç açılmam yoktu suyumu patlattılar bebek strese girmişti dışkısını yapmıştı suyum mekonyumluydu biraz daha beklediler doğdu çok şükür çok az ağladı yoğun bakıma aldılar gözlem amaçlı şimdi yanımda uyutmaya çalışıyorum :) kontrollerini aksatma hiç en ufak birsey olursa hemen hastaneye git hareketlerini sürekli kontrol et canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın :)

(313 puan) tarafından
Bende kurtulurum inşallah doğurup normal istiyorum ama dün diyecektim yani alsanız olmuyor mu diye sıkıntıdan doktorum da doğurabilirsin vaktin girdi zaten demişti :)
(675 puan) tarafından
İnşallah canım benim Rabbım gönlüne göre verir normal sezeryan farketmez sağlıklı olsun da bebiş sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)
(313 puan) tarafından
Çok sağ ol canım sağlıklı olsun hepsi inşallah ❤acile gittim şükür iyiydi hiç düşme olmadı bugün rahat uyuyacağım keyfim geldi ya
(675 puan) tarafından
Çok sevindim canım benim rahat bir uyku çek dinlen canım ☺️❤️
(313 puan) tarafından
Evet canım çok şükür ❤
0 oy
(1,929 puan) tarafından
38 de boyle oldumoksijen taktilar duzeldi 1 hafta sonrada oldu kasilmam acilma da vardi yatirmadi ama ben sabah aksam kendim acile gdip nst cektirdim ikinci gun yatirdilar 
(313 puan) tarafından
Devlet mi canım seninki de
(1,929 puan) tarafından
Devlet anestezi doktoru yok diyevyatirmadilar bende surekki acilinden giris yaptim nst ye girdim sancialrim duzenli degildi enson yatis verdi suni takti 1 gun sonra dogumum olmusti
(313 puan) tarafından
Anladm canım teşekkür ederim bende gidicem inşallah bişey yoktur tuhaf davranıyorlar içim rahat etmiyor ya sanki ben hastanede kalma meraklısıymışım gibi poliklinkten yolladılar doğumhaneye ordaki ne sıkıntın varmış ya falan diye konuşuyorlar ters ters
(1,929 puan) tarafından
Oyle oluyor genelde bana denk gekenker iyiydi ama doktor falan ama tabi bizim ustune dusmemiz lazim yine de gecmis olsun saglikla kucagina al insallah
(313 puan) tarafından
Evet dediğin gibi bizim de uğraşmamız gerekiyor teşekkür ederim canım❤

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 609 göst.
28 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Omerim mevam06 (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 180 göst.
17 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Yenianne_tugce (1,756 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 90 göst.
18 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yesho (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 314 göst.
5 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mevlanaa (4,851 puan) tarafından soruldu

412,860 soru

12,430,340 cevap

45,648 kullanıcı

Kategoriler

...