0 oy
437 göst.
Diğer kategorisinde (968 puan) tarafından
Detayli girmicem ablamin bes para etmez kocasi var olaylar oldu bosanmiyor ... sordukduk evliligin basinda birakmasin diye buyu yapilmis kadin kocasiyla ailesiyle ilgili cogu seyi soyledi bz daha once suphelendk evde merdivene  koltuga surulmus bseylee bulmustuk koltugun arasinda kupe arkasi bulduk ama ustune dusmedik 1 sene once bu dedigm dogrulugu nedir kadindan haber bekliyoruz ama ne yapmak lazim

3 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Hacı hocaya falan gitmeyin insanın en iyi rukyecisi kendisidir kime büyü yapılmışsa kendine Felak nas ayet-el Kürsi okusun bakara suresi açsın ve Rukye ayetlerini açsın. Bizim başımıza Allah'ın dilediğinden başkası gelmez Allah'a dua etsin. Resulullah'a büyü yapıldığında Rabbim Felak nası indirdi. Fazlasına gerek yok.
tarafından
Evet hak üzere olan rukyeciler var fakat büyü hocasız bozulmaz diye böyle bir kaide yok. Bu tartışmaya açık konu bile değil :)
(968 puan) tarafından
Suan bizim durum hocalik galiba ne desek tesiri yok hep onlari dinliyor onlara gidiyor suan gorusmuyoruz yani bizim bseuler yapmamiz lazim
(3,418 puan) tarafından
Rahmanın  kulu canm benim arkadaşıma yapıldı zamanın da 2 yıl öncede kocasına yapıldı o kadar dualar hocalar çözemedi o kadar kuvvetli yapılmişti
(968 puan) tarafından
Ne diye yapildi acaba.. bunlar 3 kardes 3ude ayni kadinlar her ay kavga edip annesine gider ama bosancam deyip bosanmiyor detayli girmiyorum ama körü körune seviyorum diyor boyle sevgi olmaz suphelendik kadin damadin oturusuna kadar soyledi evliligin basinda kadinn birakmasin diye buyu yapilmis demis
(48 puan) tarafından
Hafif büyüleri bozabilirsin ama ağır büyüleri kendi kendine çözemezsin ona bakarsan eşimin arkadaşı namazında sofi ama cinler bırakmıyo onu dua okudu ettiği halde gitti hocayada kurtuldu ALLAHIN izniyle her büyüyü de kendi kendine çözemezsin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Para için yapmayan gerçekten iyi bir hoca bulun korkmasın nozduröazsa bile zamanla bozulur kendi kendine birde sürekli ayetel kürsi dinlesin 
tarafından
Siz ne kadar bozdursanızda o zaman ona bir şey ol az tekrar yaparlar sürekli birde siz yaptırırsanız karşı taraf yaptırırsa sürekli bu sefer ablan için hiç iyi olmaz geçmiş olsun
(968 puan) tarafından
Bizim yaptirdigmz buyuye girer mi tovbe .. bizim amaciniz kendi iradesiyle yapsinnbz istiyoruz bosansin ama suan buyu var denilince oyle sey olduk yani
tarafından
Bozmaz karşıdan bir şey yaparsa evet sizinkide büyüye girer annem yıllarca çekti bu konudan babama uzun yıllar yapıldı kadının birisi bir taraftan yapıyordu babaannem yapardı annem diğer taraftan bozmaya çalışırdı en son iyice sinir sistemi bozuldu babamın hocanın anneme dediği biraz daha onlar yapar biz bozarsak adama kafayı yediririz annem bıraktı bana görümce yaptı yapmayada devam ediyor 2 yıl oldu artık bende bozdurmaktan bıktım
(968 puan) tarafından
Allah islah etsin firsat vermesin ne kotu.. bunlar 3 kardes hepsi ayni kadinlar ayda 1 kere mutlaka annesine gider bosancam diyip bosanmiyor ablamda ayni
tarafından
Allah uzak etsin bu tip insanlardan  ablanıda Allah kurtarsın bol bol dua etsin Annen
0 oy
tarafından
Eski eşimle evliyken çok mutluyduk birden bire birbirimize karşı düşman kesildik eşim akşam annesiyle bir yere gidip geliyordu sonradan artık yeter başka bir şey var söyle dedim kimseye söyleme ama annem dedi teyzen size büyü yapmış onu bozacağız dedi o an anladım kayıanannmn yaptı annem gili aradım söyledim bir hafta geçti eşimle öyle büyük kavga ettik ki şiddet falan girdi bosanacagiz simdi
tarafından
Ceyizim gidip alıp geldik kuş tüyleri ve bazanin altındaki kutuda olan setlerde kırmızı kum cikti
(968 puan) tarafından
Bozdurmadiniz mi bizim ki tam tersi ablam birakmasin diye
tarafından
Yok öyle kaldı hocanın biri çok sert yapmışlar annesi yapmış dedi ben anca bunu gevşet bilirim dedi hiç bir fayda olmadı

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 787 göst.
6 Mart 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,713 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 268 göst.
2 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Mormenekse (1,402 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 208 göst.
18 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Esha (571 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 420 göst.

Kategoriler

1,434,550 soru

23,594,144 cevap

305,732 kullanıcı

...