Büyü hakkında kimsenin mağdur olmamasını istediğim için post açıyorum çünkü bu postlara çok denk gelmeye başladım. Karşılık olarak duaniza talibim Bir kişi büyü yapılmış kanaatine varırsa kendinde, kişinin en iyi rukyecisi kendisidir. Gittiğiniz Hacı hocadan daha çok onlar değil siz kendinize fayda sağlarsınız. Bakara suresini ve Rukye ayetlerini açın Felak nas ayet-el Kürsi okuyun . Allah'a dua edin ve tevekkül edin. İlla birine gitmek istiyorsanız işi maddiyata dökmeyen birini bulun. Onların samimiyetine daha çok inanıyorum. Gittiğinde üfürük tükürük yok al şunu iç falan böyle saçmalıklara inanmayın. A unutmayın büyü yapan sihir yapan kafirdir dinden çıkar bir sürü hadis var bununla alakalı. O kişilerden uzak durun. İslam devleti olsa had cezası vardır o kişilere. Ayrıca eğer cinle alakalı bir probleminiz varsa Size Rukye ayetlerini açarak Rukye yapın. Aynı şekilde Felak nas okuyun. Evde çıplak gezmeyin, harabe yerlerde gezmeyin, sabah akşam zikirlerini okuyun ( özel dualar var internetten bulabilirsiniz) Allah'a dua edin. Cinler aciz varlıklardir siz tedbirinizi alın... Ayrıca üç harfli diyerekte dikkat etmenize gerek yok gerizekalı değiller anlıyorlar Not: cin ile alakalı Rukye yaptığınız zaman yanınızda biri olsun. Muska Cevşen falan bunları Resulullah sallallahu aleyhi ve sellem yasaklamıştır o tür şeylerden de uzak durun. Rabb'im size bu durumlarda ne yapacağınıza dair kuranda nasihat etmiş, resulune Vahiy indirmiştir. Onlara uyun onun dışında bir şey yapmayın. Selametle
İslam'a göre nazar, korku ve hastalık için sûre, ayet, hadis ve dualarını yazıp bir yere asmak caiz kabul edilmiştir. ... Bu şartlara uygun olarak yazılan muskaları kullanmak ve taşımak caiz olup İslam dini açısından herhangi bir sakıncası yoktur. Bu şartlara uymayan muskalar ise haramdır.canim bunlar için olanlar ama güvenilir yerlere yapılanlar haram değil benim eşim korku için hem bana hem çocuklarıma yazdı mümkün mertebe sürekli yanımızda bende aşırı korku oluyodu Allah'a şükür geçti
1,513,755 soru
24,687,110 cevap
368,123 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın