Mutluluk postu olmasını çok isterdim.Size taşındığını güle oynaya yazmayı çok isterdim 9 senedir hep bu günü bekledim ama taşınmak bile beni mutlu etmedi.Cuma günü yada cumartesi bilmiyorum tasinicaz.Bu pis evden kurtulucam.Cocuklarim rahat edecek bu yüzden mutluyum ama kocam olacak pislikle nerde yaşarsam yaşayayım huzurum olmayacağını bildiğim için içim çok buruk.Diger postlarimi bilen bilir.Esime dedim dün biraz utanman olsun başını önüne ey.Niye diyor ben şeyimimi seyapttirdim da utanacak misim diyor.O açık açık söyledi de siz anlayın yazmak istemedim o iğrenç cümleyi.Yani utanması arlanmasi olmayan bir kocam var ve bu beni çok yoruyor.
Hiç Allah korkusu yok ve bu gerçekten çok büyük bir sorun.Neyse içinizi çok sıkmak istemiyorum kizlar ev 2+1 doğalgazlı inşallah iyi olur benim ve çocuklarım icin.Kocam herşeyi zehir ettiği gibi hevesimide kursağımda biraktigi için çok mutlu değilim.
Şuan oturduğum ev de klima kullanıyorduk önceden sobaydi.Cocuklae üsuyordu hepimiz bir odada yatmak zorunda kalıyorduk.İnsallah bu tasindigimiz evde güzel bir düzenimiz ve en önemlisi huzurumuz olur.Hep taşınınca yazicam diyordum o yüzden yazdım kizlar.Bide ev 600 + aidat 700 lira kirası iyi sanırım.Okuyan herkese teşekkür ederim.Allah razı olsun.