0 oy
682 göst.
Aile kategorisinde (1,826 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

Eşim bu seti Mardin Midyatta askerken almıştı bana bı tane de telkari işi diyorlar papatyalı kolye yüzük şet almış ben biraz şatafatlı olduğu için hiç kullanmadım geçen sordu hiç takmadın bı kere gördüm istersen bozduralm kullanabilcegn bise al dedi çünkü ben kalabalık takı sevmiyorm bilezikleri bile ilk sene çıkardim bankaya attım boş görünce olmuyo böyle dedi..ama ben de hatırası diye bozdursam değişsem mi kararsizim gümüş decok pahalanmis kuzenimin eşi gümüşçü ikisinin fiyatı bibucuk eder demiş 

image

15 Cevaplar

0 oy
(3,728 puan) tarafından
Gümüş pek para etmiyor malesef çok zarar edersiniz
(1,826 puan) tarafından
İki setim için binbesyuz dediler eşim 4sene önce ikisini 500e almış kiz
(3,728 puan) tarafından
Hiç sanmıyorum o parayı vereceğini eğer öyleyse hemen ver
(1,826 puan) tarafından
Gümüş çok pahalı alırlar çünkü diğer setin aynısinu kaynanama da almıştı o bozdurdu ben takamam dedi bana bileklik aldı geçenlerde diğeri daha ince kolye ve yüzük olmasına rağmen 600e verms
-Reklam-
0 oy
(547 puan) tarafından
Bu takim 2500? Gumuscu muymus bunu diyen kesin? Grami 7 tl.maksimum gelecegi 100 gramdir.bilemedim.insallah istediginiz rakamdir ama sonra sok olmayin.
(1,826 puan) tarafından
Bu takım ekstra bi takım daha var ikisi binbesyuz dedim yav evet gümüşçü
0 oy
tarafından

İyi bence değişme

(1,826 puan) tarafından
Diğerini de attm bak hele
tarafından
O daha güzelmiş :D
(1,826 puan) tarafından
Daha kibar tabi diğerine nazaran ama çok takiliyo
0 oy
tarafından
Canım gümüş 1500 asla etmez yani gramı 6 lira kaç gram gelecek ki
tarafından
iki sette olsa gramı ne olacak canım yani gümüş ucuz zaten alıyorsa ver o fiyata ama sanmam
(1,826 puan) tarafından
Bence hurdaya gitmiyor vitrine koyuyorlar çünkü getir bugn alırım demis
(1,826 puan) tarafından
Kız ayrıca mesele bu değil kocişim acaba zarf mi atıyor bozdursam kırılır mı diye sordm
tarafından
Valla bacım manevi değeri varsa hiç bozdurma.derim ama kullanmadığım şey evde dursa ne olur oda var tabi
(3,822 puan) tarafından
Kız ne 6 lirası 25 lira olmuş gramı  ben şok
0 oy
tarafından
Altında biraz şatafat severim ama gumuse yakistirmiyorum ya, sat bence nolacak sonucta sevmiyosun ve onlarin parası da hediye oluyor sonucta :)
(1,826 puan) tarafından
Aynen eşim de alacagni yine ben almış oluyorm takilma dedi ama askerken almış bide kız kiyamiyorm
0 oy
tarafından
Çok güzeller kız satma bnce
(1,826 puan) tarafından
Günlük takilmiyo özel gynde de yeni gelin gumus takmış altını yok derlee dedi kaynanam taktirmadi e ne edem
0 oy
(796 puan) tarafından
Bence gümüş değil cnm gümüş satılinca beş para etmiyor pırlanamı acaba takıların
(1,826 puan) tarafından
Neresinde kız pirlantalari kafa mi buluyon
(796 puan) tarafından
Kız pırlanta pahalı olur gümüş o kadar tutmaz ondan diyom
(1,826 puan) tarafından
Şimdi tutuyor demek ki sordum ben Grami çıktı baya hem belki hurdaya gitmeden temizleyip satiyolar bilemiyorm sıfır zaten
(796 puan) tarafından
Valla bilmyrm cnm gümüş alışı pahalı satışı para etmiyor belki hiç kullanılmamışsndir onda demiştir bana pırlanta gibime geldi onlar para ediyor çünkü 925 mi ayarı
(796 puan) tarafından
Belki altın pahalı herkes gümüşe kaçıyor diye olabilir diyede düşündüm cnm
0 oy
(775 puan) tarafından
Boşuna bozdurma adam beğenmiş almış hayıra kalır gümüş çok pahalı değil diğer setide alırsın 
(1,826 puan) tarafından
Diğer set zaten benim onu da eşim almış ikisini bozdur yeni al dedi ikisine veruyolar o fiyati
0 oy
(2,530 puan) tarafından
Canım gümüş için 1500 falan vermezler çok çok zarar edersin
(1,826 puan) tarafından
Veriyolar canim iki set getrsem yarn alacak enişte sordum
0 oy
(7,793 puan) tarafından
Gümüş satarken para etmez eğer gümüşçü bu paraya alırım dediyse ver yerine yarım altınlı bileklik yaptır
(1,826 puan) tarafından
Alırım dedi tanıdık zaten ben de altını mantijli buldm aslında sekiz tane de oğlumun çeyreği var belki karma bise yaparm
0 oy
(118 puan) tarafından
Ben olsam eşimin bana aldığı birşeyi begnmesem de kullammsamda degstrmem cnim 
(1,826 puan) tarafından
İsste ben de degsitremiyorm dört senedir duruyo eşim aklıma soktu
0 oy
(2,589 puan) tarafından
Kız düğünde vs takarsın çok şık kalsın nolcak onların modası geçmez ayrıca yöresel bence kalsın zarar edersin çünkü işçilikle yapılıyor 
(1,826 puan) tarafından
Verilen fiyat iyi ama kız zarar etmem ta o zaman aldığı fiyatin dört katını veriyo.. düğünde takilir anca kişniş olan ama ona da yeni gelinsin gümüş ne takiyon düğünde diyo kaynanam
0 oy
(50,868 puan) tarafından
bence guzel. satarsan uzulmiceksen sat
(1,826 puan) tarafından
O begenms dedim kiyamadim dört senedir duruyo elimde sekiz çeyrek var iki daha alır belki altın bise alirim Nasıl olur he
0 oy
(754 puan) tarafından
Gümüş alırken çok fiyatlı oluyor ama satarken para etmiyor
(1,826 puan) tarafından
Canim verilen fiyatı söyledm aldigm fiyatin çok ustunde dört sene önce alındı bunlar
0 oy
(1,552 puan) tarafından
İki setten de birer parça bırakıp hatıra olarak saklayabilirsin bence.. Mesela kolyeler güzel bence.. Ya da üsttekinin küpesi, alttakinin kolyesi gibi.. O zaman da eline geçen çok bi para olmayabilir ama boş boş durmasından iyidir
(1,826 puan) tarafından
Çiçekli küpeler olabilir
(1,552 puan) tarafından
Evet, küpeler de olabilir.. Hem hatıra kalmış olur hem gerisini satmış olursunuz

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 256 göst.
1 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Simay888 (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 757 göst.
12 Mayıs 2020 Alışveriş-Hediye kategorisinde Ilk bebiş (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 372 göst.
20 Nisan 2020 Diğer kategorisinde Kedimekimm (627 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 531 göst.
20 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Asel Linam (968 puan) tarafından soruldu

404,780 soru

12,125,593 cevap

36,483 kullanıcı

...