0 oy
700 göst.
Diğer kategorisinde (6,071 puan) tarafından

Ayyy kızlar ben böyle mardin kapadokya ürgüp tarafı yada konyanın köyleri oluyor yaa boyle taşlı güzel evler damı olıyr herşey doğal meyvesinden tut yemeğine kadar ahh ahh ne güzel mis gbı havayı doğayı içine çekmek çok isterdim istanbul da yaşıyorum nefret edıyorum vala heryer bna uzak keşke oralarda yaşasaydım :(

28 Cevaplar

0 oy
(8,113 puan) tarafından

Mardin ya da Muğla ikisinin de mimariden dolayı <3

(6,071 puan) tarafından
Mimari ne kız
(644 puan) tarafından
Ben  matdindeyim gel
(8,113 puan) tarafından
Yani evlerinden sokaklarından ötürü canım. Ya çok isterim Mardin sıra sıra o evler harika
-Reklam-
0 oy
(946 puan) tarafından
İzmir İzmir İzmir ❤
(6,071 puan) tarafından
İzmire bnde gtim ama semt te gore değiştryor galıba hep tepeydi pek beğenemedim
(946 puan) tarafından
Ben izmirliyim canım, gurbete geldim gelin olunca malesef çok özlüyorum sen hangi semte gittin
(6,071 puan) tarafından
Vala hatrlamıyorum galıba karşı yaka falan mıydı
0 oy
(6,357 puan) tarafından
Yasadim yeri seviyorum ah bide nigdeye deniz gelse baska bisey istemeyecez nigdeliler olarak ☺
(6,357 puan) tarafından
Yaa neresinde ☺
(6,071 puan) tarafından
Kız o ilhan lı mahallesi di dye hatrlıyırum :)
(6,357 puan) tarafından
Nigde merkezde ben bordayim☺
(6,071 puan) tarafından
Haa sen köyındemisin
(6,357 puan) tarafından
Yok canim ilcesi gecti borun pazarı sur essgini nigdeyede ki bor hahahaah☺
0 oy
(7,440 puan) tarafından
Kesinlikle bursa da yaşamak isterdim Türkiye'de en çok begendigim il bursa her iklimi içinde barındırıyor bı ya dan karadeniz gibi yeşil bı yandan ege havası denizi falan çok beğeniyorum.insallah ilerde yaşamak nasip olur.yeme içme konusunda da kesin Antep Urfa tarafında yasamaliymisim diyorum 
(6,071 puan) tarafından
Bursa ya ben 3 4 kere gttım özellkle gemlik çok beğendim görümcem orda
0 oy
(55 puan) tarafından
Ben bugün akrabalardan  uzak onların yanımıza  gelemecegi  bir yer isterdim
(6,071 puan) tarafından
Çok yakınlıkta iyi değil doğru dyorsun
(55 puan) tarafından
Kendi ailenden bile uzak olmak güzel insan  çıktığı  evle  bilr fikir ayrılığına  düşüyor
0 oy
(14,068 puan) tarafından

Yaşadığım yerde yani doğubayazıtta :D

(6,071 puan) tarafından
Ben de ağrı merkez liyimde doğubeyazıt ta geldım çok guzel valaa orda kaçkere pikniğe gelmştik ama yanlış anlama hemşerimsin ağrı merkez braz daha sakin insanları siznkiler çok sert ve kavgacı:)
(14,068 puan) tarafından
Kimisinin yapısı öyle evet ama hepsi öyle değil bazıları gerçekten çok iyi
0 oy
(29,482 puan) tarafından

Ordu da yasmaak isterdim . Yada Giresun .

Tabi merkezi değil  yeşillik bolgesinde

(6,071 puan) tarafından
Kuzey yıldızı flmnde çıkıyro ayy oralar nasılda gzuel
(29,482 puan) tarafından
Evet çok guzel
0 oy
(3,563 puan) tarafından
Güzel bi soru bizde kararsiziz eşimle yurtdisinda dogduk 2 senedir istanbulda yaşıyoruz ama çook bunaldik kalabalık gürültü insanlar stresli bazıları saygisiz. Biz turkiyede kalmak istiyorduk istanbul değilde başka bir şehirde sakarya bursa gibi.. Ama ülke kötüden kötüye gidiyor. Cidden hayat çok zor burda 2 sene içinde her şey iki katı fiyatını çıktı. Birde bizim gelirimiz yetiyor ama cidden asgari ucretle insanlar nasıl yasiyor burda aklim almıyor. 

Bu sebeple artık dönme düşüncesindeyiz eşimin doğdugu ülkeye Almanya yani. 
(6,071 puan) tarafından
Hakkında hayrlısı neyse o olsun biz 2 senelik evliyiz bebeğim var kiradayız eşim asgari ücret ile çalşyro inankı bazen ekmel alacak paramız olmuyrı birikim yapamıyrıuz elde yok avuçta yok taşınmak istyoruz para yok karabalığı gürültüsü herşey den önemli çok pahalı herşey bir insan istanbulda yaşaması için çok zengın olacak ama bzde oda yok çok zorlanıyoruz:(
(3,563 puan) tarafından
Evet gerçekten istanbul insani yoruyor inşaAllah gönlünüze göre olur. Bende 2 senelik evliyim 8 aylık hamile dogumuma 4 hafta kaldı inşaAllah birde hamile kaldiktan sonra biraz fikrim degisti istanbulda büyütmek istemem kızımı
(6,071 puan) tarafından
Allah siiznde gönlünüze göre versin inşallah çok zor vala

İlgili sorular

0 oy
39 cevap 850 göst.
+2 oy
36 cevap 498 göst.
12 Ocak 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Elifli1 (198 puan) tarafından soruldu
+2 oy
21 cevap 474 göst.
28 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Kubra- (894 puan) tarafından soruldu

412,018 soru