Kızlar kızım 20 aylıktı emziriyrom sadece anne sütü alıyordu ek gıda hiç yenmiyordu sabaha kadar açık uyurdum artık uykularım haram olmuştu yatağında yatmazdı sabahlara kadar tepemde üstümde uyurdu bir sabah uyandım ve artık bu çile bitsin dedim emzrimmek cokgüzel bi r duygu evet ama artık bana azap gibi geliyordu ksemye niyet ettim ve 3 gün içinde unuttu iki gece sabaha kadar ağladı şimdi 4 gün oldu hiç uyanmıyor dün gece sabaha kadar uyudu çok mutluyum çok inanabikiyromisjn biri anlatsaydi inanmazdim ama kızım yemek için ağlıyor Şuan ellerimden yemek leri çekiyo gelip ağzını açıyor sizinde çocuğunuz büyümusse ve vakti gelmisse deneyin derim ama çok ca sabır gerekiyor ben bir gün boyunca ağladım kucağıma alıp öpmek istedim ama meme ister diye uzak tutuyordum ama şimdi bolca sarılıyorum en önemlisi yemek yiyor
15 aylik gebe olduğum için mecbur kestim bende 2 hafta oldu arada vizikliyor memmee diye onun yerine de 2 yasa kadar mama ile beslensın dedim ve acikiyor geceleri mama veriyorum gündüzleri de yemek yiyor memeyi bıraktığı an kilo almaya başladı kendini belli etti yani
403,435 soru
12,085,871 cevap
36,374 kullanıcı