0 oy
469 göst.
Diğer kategorisinde (173 puan) tarafından

image

Daha neler duyacagiz yaaa...  Cocuksuz avm otel vs... Sadece hayvanlarla bir hayat istioyrlarmis. Cocouklari sevmeyen istemeyen insana benzemeyen bu varlilar hayvnaalra ne edecek merak icindeyim. Nüfusu azaltmanin yeni yontemleri. Midem bulaniyor bu insanliktan bunlarra destek veren ******** varlıklardan. 

12 Cevaplar

+3 oy
(547 puan) tarafından
Ya arkadaslar linclemeyin ama bazi insanlar cocuk sevmez,cocuk yapmak istemez.sizin cocuklariniza zararlari olmadiklari surece o da onlarin ozgurlugu.ornegin bir restaurant kuracak kisi cocuk sesi goturemiyorsa ve restaurantina cocuk girsin istemiyorsa bu da onun ozgurlugu.baska restaurant mi yok sanki? Ben bi nebze hak veriyorum.cunku bazi anne babalar cocuklari kendilerini de yirtsa asla dur sus demiyor.ben o yemege cikmak icin hazirlanmisim para vermisim keyif yapmak istiyorum ama basimda bir ciglik ve umursamaz anne baba.aksamim mahvoluyor mesela.benxe de her turlu insanlara hitap edecek cesitli varyasyonlarda esitli mekanlar olmali.nasilki 0-8 yas ucretsiz cocuk kabul eden oteller var,nasil hayv.an otelleri var ya da hay.van kabul etmeyen oteller var..bu da onun gibi normal bence
(568 puan) tarafından
Bencede haklısın canım geçen canımız sıkıldı ayda yılda bir dışarı çıktık. Restorantda bir çocuk var cidden kafa beyin bırakmadı geri çıktık hatta coğu kişi geri çıktı. Ama öyle böyle bağırmıyor. Garsonlar falan nazikçe aileyi uyarıyor ama yok yani. Bence de yapılmalı.
(1,244 puan) tarafından
Ama sevmeyenlerde bir zamanlar çocuktu buna ne demeli:)
tarafından
Sinirlisirin evet haklısın. Cidden bazı ailelerin çocukların yaptıklarını umrunda olmuyor ee insanlar oraya keyif almaya geliyor ama  ne yazıkki umursamaz aileler yüzünden zehir oluyor. Burada hemen herkesin çocugu var yeri gelir çocuksuz 2 saat kafa dinlemek isterler o yüzden çocuk bir mekan tercih edebilirler bu herkesin hakkıdır. Baya olayı büyüttüler
(173 puan) tarafından
Ne yazikki siz bu konuyu bu kadar yuzeysel algiliyorsunuz. Size kendi cennet köşkünuzde mutlulukalr. Bu dunyada cenneti yasayan diger tarafta ne olur bakalim
(568 puan) tarafından
Cennet köşküyle ne alakası var. Öteki tarafla ne alakası var. Burada çoğu kişi anne veya anne adayı. Insanlar kafasını dinlemek isteyemez mi? Hicbir yere cocuk alınmasın dememiş ki en azından birkaç restorant bu sekilde olabilir demiş. Çocuğu olanlarda diğer restorantları tercih edebilir.
-Reklam-
+2 oy
tarafından
Hay ben onlarin ameka .....
tarafından
Hahaha hızlı okurken sonunu amarika diye okudum :D
tarafından
Tek tek oku la ozaman kufurumu bozma :)))
(1,244 puan) tarafından
Amerika ne alaka derken. Jeton düştü:)
tarafından
Ahahhaha ulan kizlar guldurdunuz beni :)
+1 oy
(5 puan) tarafından
*** ben onların 
+1 oy
tarafından
Acaba bu h.ayvan çocuk olmamış mı hiç 
(173 puan) tarafından
Bu adilerin hepsi cinsiyetsiz pislikler
+1 oy
(4,093 puan) tarafından
Sanki kendileri hiç çocuk olmamış 18 yaşında doğmuş valla bu z kuşağı mıdır nedir acayip sıkıntı bunlar ne ana babayı memnun etmeye çalışır ne çocuk çoluk büyütür varsa yoksa yerim içerim gezerim ben özgürüm kimse karışamaz hep aynı cümleler 
(173 puan) tarafından
Bu dunya icim yasayan kucuk beyinliler toplulugu bunlar
+1 oy
(3,769 puan) tarafından

Yanlış hatırlamıyorsam buda kıyamet alametlerindn biri insanlar hayvlari ccklrdn daha çok shplnck cck sahibi olmak yerine hayvanları edinip ccklriyms gibi bakacklr 

+1 oy
(14,429 puan) tarafından
İki site kurgulamış kafasında kafası olduğunu düşünüyo zaar

Uzaya çıksın orda çocuk yok
+1 oy
(28,714 puan) tarafından

Bunu yazanlar analarının karnından direk 20 yaşına gelince doğmuşlar dmekki çocuk olmamışlar.

Dengesizlik başka birşey değil.
Devlet ülke millet olarak büyük bir saygısızlık
0 oy
(1,014 puan) tarafından
Sımdı burdan cıkıp bırı ****** ıstemıyorum oturdugum sıtede dese oooo neler derler neler. Cocuguda hayvanıda sevemeyecek kadar kucuk kalplerı. 
0 oy
(742 puan) tarafından
Cehalet kokuyor cahelet Allah akıl fikir versin inşallah
0 oy
(13,316 puan) tarafından
Basit bakıyorsunuz anne olmayı o kadar zor alıştırdım ki kafama kolay değil var çocuksuz oteller de isteyen gidiyor hayvanları alan otel koca ülkede bir tane var. Belki bunları yazanların çocuğu olmuyor artık bahane ediyorlar bunu. Veya çocuk yapıp yapmamak tercih meselesi saygı duyulması lazım bu yüzden sadece onlara da saygı duyun

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 86 göst.
5 Şubat 2024 Aile kategorisinde Poyrazsmom (442 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 407 göst.
11 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Toprak_Hilal (2,367 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 381 göst.
30 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Beratcinar (2,964 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 338 göst.
2 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Alpingo!!45 (697 puan) tarafından soruldu

401,156 soru

12,005,841 cevap

36,192 kullanıcı

...