0 oy
381 göst.
Diğer kategorisinde (724 puan) tarafından

Benim annem köyde yasiyor burda olsam her gun birakirdim cok guzel oyun oynuyor oglumla ama esimin ailesine pek birakamiyorum seviyorlar oynuyorlar cabuk sıkılıyor zaten aklimda bu yüzden evde kaliyor 1 cayi bile zor iciyorum yani disarda esime diyorum dışarı cikalim cocuk var ki diyo :) bir daha ki maci disarda izleyelim dedim simdi mesela cocuk var diyor :D ben yok mu dedim rahat edemeyiz onunla demek istiyor gidip orda mac izlememizin anlami kalmaz diyor 

12 Cevaplar

+1 oy
(903 puan) tarafından
Çocuğu bence öyle maç vs olan yerlere götürmeyin Allâh korusun dengesizin biri çıkar kavga çıkarır kesici alet falan ki en korktuğum şeylerdir ama soruna geliyorum 10 yaş altı eş ile çıkmak tek hayâl benim için:) 
(724 puan) tarafından
Kavga düşünmedim de kalabaliktan dolayi istemedim zaten onu her gun parka cikartiyoruz bende eski günlerimizi ozluyorum cocugumu sevmediğimden degil oyle düşünülmesini istemem :)
(903 puan) tarafından
İnsanın eski günlerini özlemesi evladını sevmediği anlamına gelmez ki bende az önce sahilde gezerken camdan dışarı baktım sahil full bağırarak dedim ki bizde gezerdik siz gibi çocuk olunca sizde olacaksınız biz gibi :) şaka bi yana çocukla da gidiliyo ben her yere giderim kalabalık alanlar hariç ama başbaşa çok farklı bende özlüyorum hemde çok
(724 puan) tarafından
Adamin elini tutmayi unutmuşum artik o derece :)) disarda nasil yurunuyordu falan
(903 puan) tarafından
:)))))) hahaahahshhs
-Reklam-
+1 oy
(209 puan) tarafından
Cocukla neden cikmiyorsunuz o da hava almis olur hergun cocuklarin disari cikmasi lazim ozellikle yaz gecelerinde. Zaten cocuksuz da rahat edemezsiniz aklin kalir kalmali da o yüzden cocukla cikmaya alisin bence 
(724 puan) tarafından
Cocugu cikartiyoruz ama birlikte vakit gecirmek istiyorum arada  cocugumuzla her gun cikiyoruz ve asla yerinde durmaz parka gideriz parkta oynamaz sadece gezmek ister ben esimle tek olmak istiyorum sen istemiyor musun mesela eski günlerde ki gibi rahatca dolaşmak aklim kaliyor evet
(209 puan) tarafından
Yo istemiyorum üçümüz daha eglenceli zaman geciriyoruz sadece tatilde sıkıntı oldu kisa zamanda duzen kuramadik idare edemedik diye eylule dogru tekrar gidicez o zaman annemi ya da gorumcemi almayi düşünüyorum
(724 puan) tarafından
Ne guzel masallah cocuk nasil oyalaniyor disarda kac yasinda bizimki telefon bile bakmaz durmaz hic
+1 oy
(5,801 puan) tarafından

alt tarafi iki saat .:) bebek degilse oyalarlar ne olacak. biz cikariz yemege sinemaya dolasmaya . bi esim tatile vikamiyor. esim istese  ben brakip tatile falan basbasa cikalim rahatca arada haftadonulik falan diyorum da

(724 puan) tarafından
Esime alistiramadim daha o kadar fazla isimiz olursa halletmek icin veya en fazla bir cay icimi falan:))
+1 oy
tarafından

Bende bir kaynana var , hem gelin hem torun aşığı :Dondan rahatlıkla çıkabiliyoruz hatta her seferinde kaynanam teklif ediyor gidin başınızı dinleyin gezin değişiklik olsun der 

(724 puan) tarafından
Benimkiler bakiyor sagolsunlarda bizimki durmuyor o kadar :)
+1 oy
tarafından

Valla eşinle gezmenin tadı bi başka canım bazen çocukla gezilmiyor sürekli mızmız oluyorlar :)

Kendi oğlum mesela durmuyor çok hareketli onunla ilgilenirim derken etrafıma bakınamıyorum eşimle bile doğru düzgün sohbet ettirmiyor sıpa :D

(724 puan) tarafından
Biz konusamiyoruz artik :) aaa sana bunu diyecektim ben diyorum o da aklima gelirse benim oglanda durmaz hep kosmak istiyor
tarafından
Kız bi yere yemek yemeye gidiyoruz Allah’ım koştur koştur bi oturmuyor :) Milletin masasına gidiyor laf yetiştiriyor etrafı kurcalıyor tabi bende onun peşinden :) eşimi çok özlüyorum onunla eskisi gibi sohbet etmeyi ona sarılmayı unuttum :)
(724 puan) tarafından
Galiba bende :) bitmişiz kiz biz
+1 oy
(1,716 puan) tarafından
Ben çocuklar olmadan çıkmaktan keyif almıyorum 
(724 puan) tarafından
Benimde bir yanim eksik kaliyor ama esimle de cikmayi ozledim tabi
0 oy
(234 puan) tarafından
Bende ailemden uzaktayım 6 saat mesafe var aramızda her yere beraber gidiyoruz öyle maç sinema konser şimdilik hiç mümkün değil. İnsan esiyle baş başa eğlenmek istemiyor değil. Canları sağolsun bakalım elbet buyuyecekler :)
(724 puan) tarafından
Bende oyle diyorum :) büyüyecek sonra birde kardesi olur o da aklima geliyor
(234 puan) tarafından
Valla o zaman kısır döngüye girer sosyalleşmek iyice hayal olur :-))
(724 puan) tarafından
Sonra o düşünceyi siliyorum kafamdan :)))
(234 puan) tarafından
Hahaha hayırlısı :))
0 oy
(8,473 puan) tarafından
Ben istesemde amenet edemem ya annem babam onlarda gelir yada eşimle alır cocukları gideriz 
(724 puan) tarafından
Yani insan bedenen disariya cikiyor ama akli evde kaliyor duruyor mu agladi mi acaba dustu mu falan filan
0 oy
(13,586 puan) tarafından

Kaynanam sağ olsun :)

(724 puan) tarafından
Allah sağlıklı uzun ömür versin :) benimkine de
(13,586 puan) tarafından
Amın nın ❤️❤️
0 oy
(610 puan) tarafından
Heryere oğlumu da götürüyorum onunda ihtiyacı var bu tür aktivitelere ve aileyle birlikte gezmelere alışması gerekiyor 
(724 puan) tarafından
Yani alisma konusunda haklisiniz ama her gittigimiz yerde biz hic bisey yapmadan sadece koşuyoruz oglumuzun pesinden hic bize bakmaz alip basini gidiyor
0 oy
(6,791 puan) tarafından
Evet markete giderken bırakıyorum:D 
(724 puan) tarafından
:) o bile insana iyi geliyor
(6,791 puan) tarafından
Yok kız eşim hadi durmazsa çocuklar diye sıkıştırıyo ve çocuklar 4.5-3 yaşlarında
0 oy
(5,142 puan) tarafından
Keyfi hic birakmadim hastane disci islerim olunca biraktim bir onda bile aklim kaldi cocugumun da gezmeye hakkı var 
(724 puan) tarafından
Bizde cocugu eve hapsetmiyoruz zaten gezdiriyoruz ama benim bahsetmek istediğim başkaydi
(5,142 puan) tarafından
Ben seni anladim esinlede başbasa vakit gecireyim diyorsun çocuk olduktan esiminde benimde aklim kaliyor bir kez ciktik dogum gunumde yemek sinema yapalim dedim hic zevk almadik cocugumuz yanimizda olmayınca

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 529 göst.
5 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Umutherzamanvar (194 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 483 göst.
19 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Mr&&&987 (173 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 509 göst.
0 oy
28 cevap 508 göst.
9 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Sifanurr (251 puan) tarafından soruldu