Doğuma 20 günüm kaldı ve ben temizliğe başladım perdeyi yıkadım eşime dedim perdeyi tak dilerim perdeyide evide dedi neymiş dışardan geldi evin içi çamaşır suyu kokuyormuş buna benzer bissürü şeyler zaten ben zorlu bir hamilelik geçirdim 2 ay oldu doğru düzgün uyku filan yok daha ezim çok üstüne geliyor biktim artik doğum üstü kavga çıkmasın diye sabrediyorum ama dayanamıyorum artık 2 saat oldu resmen ağlıyorum
Rabbim yardımcın olsun canım benim üzülme sıkma canını bebeğini düşün o seni en yakın zamanda anlar inşallah kuzum boş yere kendini yıpratmaya gerek yok bebeğine de yansıtma tatlım
Hayatim erkekler oyle gidip disarda calisiyorlar ya evin icinde olani bilmiyorlar. Benimkine kalsa evi temizleme sanki ne olcak:) banada esim demistiki ben anneme perde takarim yardim ederim ama sana yapmam o benim annem o bunu dedi diye hep ben takiyorum. Tuvaleti yikarim camasor suyuyla agzi susmaz.
Kız temizlik falan yapma boşver anlayissiz insanlar için neye yapiyorsun ne kendini yor ne de yap değmez
Bizim gibilerin şansı yok zaten benim de aynıdı 30 günlük bebeğim var daha beter oldu
Ayyy 4 gun oldu temzlik beni.maf etti insallh sende cabucak bititrirsn esine de bakma erkekler oyke ya temizlik malzemelrin kokusunu hic sevmezler
Ya bazen cidden anlamiyorm ben bu adamlari pis olman daha mi iyi ? Zaten dogumdan snra zorlanicaksin yapamicaksin . Bosver takma kafaya begenmiyosan gelme de temizlikten otesi varmi ya valla bn verirdm cevabini ,
Hamılesın soncda sen kokuya zor dayanıyorsun yapıyrsn ona ne oluyor laf edene kadar yardm etsın sana valla benm esım camasr suyunu sever hamıle oldgm icin camasr suyuyla bsey yapamyrm beyazlar dısında esım ısten eve gelır o yapar işimi saolsun sesını cıkarmaz insallah senınkı de duzelır
Canım ne takiyosn ki bnm kocam da aynı eve girer uff ne kokuyor detarjan mi doktun diyor evet diyorum. Ama ev afedersn pis olsa öyle koksa yine aynısını der bu kez derim ki karar ver *** kokusu mu deterjan mi ??? Hiç aldırış etme amaaan pis olsa ayrı derler temiz olsa ayrı en iyisi takma
Kıyamam ya benim okuzden sende de varmış idare ediyoruz işte naapalim ben öyle yaptı mı söylenme bir kere de diyorum o bana olmaz söylenmezsem içim rahat etmez diyor
1,491,534 soru
24,372,638 cevap
348,138 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın