0 oy
161 göst.
Kültür-Sanat kategorisinde (337 puan) tarafından

kızlar benim güzel sanatlara çok ilgim vardı çokta yetenekli idim güzel sanatlar lisesini çok istedik ama babam göndermedi şimdi açıktan lise okuyorum ve bitmek üzere ben lise bittikten sonra güzel sanatlar fakültesine gidebilir miyim sizce sizce geç kalınmış hayallerimi gerçekleştirebilir miyim :'(

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bence hiç birşey için geç değil canım ❤️
(337 puan) tarafından
inşallah başaracağım kuzum teskkur ederim
-Reklam-
0 oy
(539 puan) tarafından
Benim ablam o bölümden mezun oldu bu sene 2 sene orgun gitti 2 sene online oldu malum durumlardan el becerisi hic yoktu resim cizemezdi kendini geliştirdi cok çalıştı başardı yeterki iste başarırsın.inanmak başarmanın yarışıdır unutma  
(337 puan) tarafından
peki lisesine gitti mi kuzum misal ben sadece bir dönem ders yada eğitim alsam muazzam şeyler yapacağıma inanıyorum
(539 puan) tarafından
Hayır canım sen o zaman halk eğitimi araştır  varsa hit üniversitesi kolay degil
0 oy
(337 puan) tarafından

ey post yukarı çık :)

0 oy
tarafından
Arkadaşım mezun oldu 2 yıllık okudu 3 senede mezun oldu sürekli çizim yapıyordu canlarını iyi okudular 
(337 puan) tarafından
peki kuzum düz liseden mi geçiş yaptı
tarafından
Meslek lisesinden ama onun çizime yeteneği çocukluğundan beri vardı çok güzel resim çizeri lisede dahada geliştirdi kendini eğer öyle bir düşüncen varsa mutlaka halk eğitim kursuna gidip tekniklerini kısa sürede öğren
(337 puan) tarafından
halk eğitim biraz uzak bize ama imkansız değil giderim kuzum benimde yeteneğim çok var bende hep çizerdim ve yağlı boyayı evde kendi imkanlarımla öğrenmeye çalıştım inş yapicam
tarafından
Mesala kalem tutma teknikleri var bizim karşı komşumuz makas kalem hiç bir şey kullanamazdı açık öğretimden grafik tasarıma yazıldı orda kalem tutma çizim teknikleri öğrendi inanamazsın çizdiklerine youtubede mutlaka vardır çizimlerle ilgili bilgiler pratik yap bol bol herşey gönlünce güzel olsun inşallah
(337 puan) tarafından
cokkk cokkk teskkur ederim canım mutlaka bakacağım :)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 208 göst.
12 Şubat 2024 Kültür-Sanat kategorisinde Nz (603 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 125 göst.
0 oy
5 cevap 395 göst.
6 Aralık 2023 Kültür-Sanat kategorisinde Beyaz 73 (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 166 göst.
6 Mart 2023 Kültür-Sanat kategorisinde Maviklbk (2 puan) tarafından soruldu