0 oy
244 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Pko sendorumum vardı doğumdan öncesine kadar. Doğumda sanırım temizlenmiş çünkü çok düzenli bir adet sistemim oldu. Ama kıllar jilet yüzünden aşırı derecede artmıştı ve batık çoktu. Aranızda gitmeyi düşünen yada gitmek isteyen varsa kesinlikle buz lazeri öneriyorum çünkü çok güzel sonuç aldım 2. Senasim gitti 3. Seansa 10 gün kaldı resmen kıllar çıkmıyor olağan üstü bir dökülme oldu alt bacaklarımda toplasanız 30 tane kıl yok şuan koltuk altımin ilk seansı 3. Seansta biter diye düşünüyorum çünkü ilk seans olmasına rağmen 10 tane kalmış ve çıkmıyor. Bikini bölgemin üst üst kısmı bitti alt kısmında biraz çıkıyor. Kısacası sonuç mükemmel daha 8. Seansa çok var o zamana kadar biteceğine adım kadar eminim çünkü şimdi bile çok az var. Eğer durumu olan gitmeyi düşünen varsa kesinlikle tavsiye ediyorum buz lazeri acısı yok diyemem ama sonuç için gercekten katlanmaya değer. 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben çok istiyorum gitmeyi ya. Ama çekiniyorum valla acmaktan :)
tarafından
Kuzum bende çekiniyorum ama yapan kişi kapalı bir kız benimki şey diyor abla aç ya ne olacak millet plajda çıplak geziyor öyle deyince açtım ama çok utandım ama kurtuluyorum sonuç yine olsa yine açarım hahahahaha
(4,694 puan) tarafından
Çocuktan zaman kaldıda sankim gidip açmak kaldı :D
-Reklam-
0 oy
(4,694 puan) tarafından
Acısı nasıl ya birde ne kadar sürüyor 1 seansı fiyat uygun mu ve kaç yıl çıkmıyor 
tarafından
Acısı biraz fazla iğne batıyor gibi iki bacak koltuk altı bikini bölgesi yarım saat sürüyor bin TL ve %90 sonuç dedi 6 ayda 1 kezde üstünden geçersen hiç çıkmaz ama böylede çıkmaz dedi
(4,694 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım
0 oy
(1,494 puan) tarafından
Fiyat nedir seansın acaba
tarafından
8 seans 4 bölge bin tl
(1,494 puan) tarafından
İyi mis nerde yaptırıyor sun peki
tarafından
Önemli olan nerde yaptığın değil canım bazı güzellik salonları yeni açıldığı zaman çok indirim yapıyor mesela Eskişehirde arkadaşım tüm vücut 500 TL gidiyor
(1,494 puan) tarafından
Hım bende düşünüyorum ama izmirde varmı böyle uygun yer bilimiyorum tabi ondan sordum yerini
0 oy
(55 puan) tarafından
Param yok malesef ücret ne kadar
tarafından
Koltuk altı 2 bacak biki bölgesi bin TL
(55 puan) tarafından
Ben sadece bikini bölgesi istesem ne tutar  ki hic duydunuz mu fiyat
tarafından
300 yada 400 TL en fazla tek bölge olduğu için ama bazı yerler çok uyguna yapıyor arkadaşım tüm vücut 8 seans 500 TL ye başlamış
(55 puan) tarafından
He sen  tek seans fiyatını  diyosun 400 tl diye oyl3 mo
tarafından
Hayır canım 8 seans bir bölge 400 tl
0 oy
(126 puan) tarafından
Bende polistik over canım 1 oğlum var dogal yollar hamile kaldım benim adetlerim düzenli ama kıllarım çok lazer gidiyorum daha bitmedi heryerde çıkıyor. Ben 2 nci gebelik acaba tedavi gerek kalırımı bu gün kadar korunduk çünkü 1nci doğayla yollar kaldım acaba şimdii izin versem olmazsa korkutuyor beni 
tarafından
Canım vallaha adet düzenliyse hemen olur ilk kızıma doğal yola hamile kalmam 5 ayı buldu doktor tavsiyesi üzerine gün aşırı bazen günde 3 4 kez ilişkiye giriyordum çocuğum olsun diye kızım doğdu adetim düzene girdi doğum kontrol hapiyla korunurken 3. Ayda hamile olduğumu öğrendim hiç takma kafana sonuçta çocuğun olmuş 2. Neden olmasın
(126 puan) tarafından
Tamam canım Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Zaten ilk seanstan sonra yuzde 85 sonuç alıyorsun. Kötü olan devamı gelmiyor. 9 seansta bile bitmeyecek tamamen. Sonra ekstra seanslara gideceksin bu şekilde 3 sene giden insanlar tanıyorum. Bence önermek için biraz erken 
tarafından
Canım ben ilk seansta gittim bu kadar dökülme olmadı 2. Seansa gittim koltuk altım bitti ve alt bacağım bitti 3. Senasimdan sonra tecrübemi yazarım her seansta yazmak istiyorum çünkü gitmek isteyen çok kişi var
0 oy
tarafından
Aynn bende gidiyorum çokk rahatım
0 oy
(14,164 puan) tarafından
Ben 6 seans gittim müthiş bir şey son seans çıkmadığı için almadan gittim hatta hamile kaldım yarı da bıraktım tekrar devam edeceğim insallah

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 165 göst.
4 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Nurtopum (692 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 240 göst.
19 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Soiled Dove (1,073 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 151 göst.
28 Ocak 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 336 göst.