0 oy
507 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (774 puan) tarafından
Kızlar dogumdan sonra basur oldum. Öyle kötüydü ki üstelik. 4 tane meme vardı. Tuvalete çıkamıyordum.

Eşimin önerisiyle proctolog kremi kullandım. 1 haftada gecti. Problemi olan denesin gecer insallah.

9 Cevaplar

+1 oy
(7,485 puan) tarafından
Evet o kremi bende kullandim agriyi kasintiyi geciriyor canim:)
(774 puan) tarafından
Aynen cok iyi geldi bana tavsiye etmek istedim ben de ;))
(7,485 puan) tarafından
Iyi yaptin canim :))
-Reklam-
+1 oy
(6,138 puan) tarafından

Benim doğumda 6 taneyi hele 1 tanesini hayatta o kadar büyük görmemiştim çok acı çektim cırcır oldum geçti :D

(774 puan) tarafından
Ahahahah:) o da iyiymiş.. benim kabızlık çok uzun sürdü
tarafından
Ne güzel anlatmışsın kız sesli güldüm okurken resmen darısı biz basurlu bacılara :)))
(774 puan) tarafından
:)) aynen valla ben cektim sıkıntısı olan cekmesin dedim
(6,138 puan) tarafından
Valla hiç dayanılacak gibi değil ishal salgını bize de uğradı çok şükür geçti. Bide eşime bi eczacı 4 5 tane krem ismi vermiş ağrı kesici kaşıntı vs hepsi içinde var bunları karıştır 3 4 öğün sür demiş onu yaptım ama uygulamaya pek fırsat olmadi tavsiye ederim ilaçların hepsini sağlık ocağından yazdırdık evde 1 kutuda karıştırdık
+1 oy
(1,251 puan) tarafından
Bende değil de benim eşimde var çok acı çekiyor 7 tane falan var rahat ve kanıyorda bazen. Nasıl kullanmak gerekiyor onu canım bende alıyım yazık ya 
(65 puan) tarafından
Normal krem canım basurun üzerine sürüyorsun
(1,251 puan) tarafından
Onu anladım canım günde kaç kere sürüyorsun bide fiyat olarak ne kadar
(774 puan) tarafından
Fiyatını bilmiyorum kuzum bak netten eşim almıştı. Bir de benim kullandıfım makata sokulan cinsten;)) sokup sıkyorsun kremi. İçe dısa iyi geliyor. Ben sabah ve aksam kullanıyordum. 1 haftada gecti
(1,251 puan) tarafından
Inşallah faydası olsunda napalim adam ağlama derecesine geliyor öyle kötü durum sağol canm yardımcı olduğun için
(774 puan) tarafından
Ne demek kuzum insallahh faydalı olur. Aslında bir dr a gdin önce
+1 oy
(747 puan) tarafından
Keşke benimde basur olsaydi da gecerdi en azindan :/ maalesef dogum sonrası anal fisur  ( makat çatlağı ) oluştu progtolog anestol ne kullandiysam geçirmedi sadece rahatlattı o an. Son çarem ameliyat .
(774 puan) tarafından
Çok gecmiş olsun kuzum. İnsallah saha fazla acı çekmezsin tekrarlamaz da
+1 oy
(65 puan) tarafından
Valla bende çok memnun kaldım 3-4 günde geçirdi hemen 
(774 puan) tarafından
Evet çok iyi bir krem
+1 oy
(13,583 puan) tarafından
Tamamen mi geçirdi 
(774 puan) tarafından
Evet tamamen gecti 1 haftada
+1 oy
(7,137 puan) tarafından
Ayy benimde var acayip kasinti yapiyor cok rahatsiz edici sıcak bisey isitip uzerine oturuyorum iyi geliyor ama bunu denicem canim mayasır olmus gbi kasnti oluyor gecirirmi
(774 puan) tarafından
Kuzum netten bak oku bir işe yarar diye düşünüyorum. Proctolog kenarları kırmızı kutunun. Rektal krem yazıyor.
+1 oy
tarafından
İnşaAllah fayda verir canım süte etkisi var mı 
(774 puan) tarafından
Yok bende etki yaratmadı. Emzirdim gayet. Zaten 1 haftada gecti. Rektal krem yazıyor. Netten bak bir
+1 oy
(10,260 puan) tarafından
Geçmiş olsun. O memeler kayboldu mu ?
(774 puan) tarafından
Tesekkurler kuzum gecti komple kayboldu
(10,260 puan) tarafından
Ya çok teşekkur ederm, en kısa zmanda alcm. Inşallah fayda eder..

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 60 göst.
22 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde YiğitAli'm (35 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 281 göst.
17 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Syma (781 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 263 göst.
3 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 177 göst.
3 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elif3405 (147 puan) tarafından soruldu

409,095 soru

12,295,396 cevap

38,312 kullanıcı

Kategoriler

...