0 oy
289 göst.
Diğer kategorisinde (45 puan) tarafından
Kizlar eşim yurt dışına çalışmaya gidecek yeni evliyim bebeğim 2 aylık soba yok evimde bebeğimle aynı odada uyuyacam benim evim kışın çok soğuk olur siz nasıl yapıyorsunuz kışın bebeklerinz için soba mi yakıyorsunuz sabaha kadar ne yapıyorsunuz daha doğrusu kizlar biseyler önerin lütfen 

12 Cevaplar

+1 oy
tarafından
cânım bebek için ideal oda sıcaklığı ilk altı ay için 20ile 24 derece arası daha sonrası içinde 21 derece yani klima yakman yeterli diye düşünüyorum.
(5,023 puan) tarafından
Tabi elektrik faturası nasıl olur o da ayrı bi konu.
-Reklam-
+1 oy
(1,897 puan) tarafından
Klima var mış salonunda işte o sıcacık yapar zaten bitane de UFO al istersen yani napacaksin başka 

0 oy
(2,770 puan) tarafından
Yani soba yakiyoruz hep birlikte yerde yatiyoruz cunki soba yatak odasini isitmiyor
(2,770 puan) tarafından
Bizim bide yaglator var sobanin yetmedigi yerde onuda yakiyoz
(45 puan) tarafından
Bende mi soba koysam acaba bilemedim evim buz gibi oluyor geceleri , oturma odamda klima var ama çok soğukta isitmaz evi
(2,770 puan) tarafından
Soba yak canim kucuk sobalardan al bide buyuk kutuk al geceleri yak eger komurden korkuyorsan cunki bebek bi defa titredimi bitti hasta olur hemen
(45 puan) tarafından
Bebeğim baya gazlı bir bebek hem malese
(2,770 puan) tarafından
O zaman yaglator al canim fise tak calissin koca bi camiyi isitiyor sizin evide isitir
0 oy
(14,166 puan) tarafından
Soba yoksa doğalgaz da mı yok canım kışın ne yapıyordunuz geçen sene evli miydiniz
(45 puan) tarafından
UFO ile idare ediyordum kaynanamlarda aksamliyordik direk uyuyordum yatağımda zaten elektrikli battaniye var
(14,166 puan) tarafından
Aslında küçük bir soba kursaniz iyi olur gibi akşam yakarsın sonra Soner ama sabaha kadar oda ılık olur
0 oy
tarafından
Kışlık uyku tulumu al evinin derecesine göre ben yanimda yatiriyorm ama kendine guveniyosan yanina al
(45 puan) tarafından
Yatakta hareket ediyorum diye korkuyorum bebeğim daha küçük 2 aylık bebeğim de baya hareketli
tarafından
Ben yanimda yatiriyrm bazi geceler soguk oluyo sariliyorm ama yattigim gibi kalkarm o yuzden sıkıntı olmadi olmaz da insallah suan 5,5 aylik
(1,897 puan) tarafından
Yanına alma kız Allah korusun
tarafından
Bensiz yatmiyo canm kac defa besigine yatirdim saat basi uyandi benim yanimda 2 kere falan uyaniyo emmeye geri uyuyo
0 oy
tarafından
Beşiğinde yatıyor canım yatak odasında 

Sobasiz olmaz ama ya kursaniz imkan yokmu
(45 puan) tarafından
İmkanım varda eşim soba istemiyor , oturma odamda klima var ama çok soğuk olduğu zamanlar çok ısıtmıyor
tarafından
Canım ya kuracaksın yada doğalgaz falan olacak hasta olur cocuk soğuk yazmışsın
0 oy
tarafından
Bnde kışın foğum yapıcm kısmt olursa yatak odam çok küçük hrmn ısınıyor bitane ufo alıcm akşmlrı beşiğini yatak odama katıcm ufoyu da 2 saat ysktmmı oda sanki fırın gibi oluyor sabhlrıda klima var ama onun havadıda iyi deyl ufoyu yakarm soba kurmayı biliyosn yakmayıda biliyosn kıt cnm faha iyi olur hem bebek için üşümezde eyer bilmyrsan ufo alablrsn onlrda iyi ısıtyr
(45 puan) tarafından
UFO ve klima var ama elektrik olmadığı zmaanlar gider bakalım neler olacak yalnız Lil zor bebeğimde çok sancılı bir bebek
tarafından
Kat lat giydrrsn cnm üşümemesi için soba kurma imkanın varsa kur cnm daha iyi olur bebek için
0 oy
tarafından

Findik sobası al, kiri tozu öyle yok , çok rahat  yakarsın usudukce

0 oy
tarafından
Benim evim Sobalı biz sobayı odanın dışına kuruyoruz ki gece aşırı sıcak olmasın diye sabahà kadar da hemen hemen yanar. Odunlarimiz biraz dayanıklı kömür gibi. Eşim tersaneden getiriyor kalas gibi bitane atıyoruz sabaha kadar yanıyor. Sen evim Sobalı değil demişsin neyle ısınıyorsun yazsan ona göre bir öneride bulurduk. Ha gece soba da sönmüşse Ufo vardı elektrikli ısıtıcı onu yakardım yattığım oda çok ufak ısıtıyordu 
0 oy
(895 puan) tarafından
Canim isitmadan olmaz

Ama soba idi tehlikeli ozellikle komurden zehirlnmeler cok oluyor yakarsanda aksam sakin komur atma.ufo yakabilirsin mesela.bebeginede uyku tulumu iyi olur cunku ustlerni cok acarlar.birde yaninda asla yatirma.emzir yatagina yan koy.bilmeden bogulur Allah korusun
0 oy
(1,336 puan) tarafından
Benim yatak odamda ve oturma odasinda soba yanar surekli. Mecbur yakman gerek canim sogukda bebegi nasil tutucan  
0 oy
tarafından

Doğalgaz var evde canım o şekilde ısınıyor ev beşiğinde benim odamda uyuyacak küçük oğlum büyüğüde kendi odasında.. 

Canım annenler yada kaynanan yakınsa orada kalsan evde üşürsünüz

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 211 göst.
0 oy
17 cevap 403 göst.
4 Ocak 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
51 cevap 771 göst.
31 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde sweetlady (796 puan) tarafından soruldu
0 oy
44 cevap 1,094 göst.
9 Şubat 2023 Diğer kategorisinde O bir anne... (1,169 puan) tarafından soruldu

408,257 soru

12,263,839 cevap

37,409 kullanıcı

Kategoriler

...