Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_29a35d79e1173360f0fe8d4c8cb20f5a, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
Bebeklerinizi kışın evde nasıl giydiriyosunuz kızlar-Sağlık-Diyet-Spor
0 oy
445 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Öyle kalın kazaklar giydiriyomusunuz malum hepimiz evdeyiz zaten bi yere çıkmıyoruz bugün alcaktım kazak gozume çok kalın geldi almadım, mevsimlik sweet falan aldım çokta kalın değil 

17 Cevaplar

0 oy
tarafından
Evin içi eger ayarı sıcaksa normal giydir sıcak olursa terler
tarafından
Evet kaloriferli sıcak olur hep
-Reklam-
0 oy
(2,128 puan) tarafından
Zıbın normal uzun kollu kazak altına kilotlu çorap üstüne ince pantalon bide kendi ev terligini giyer :)
tarafından
Çok kalın giydirmiyorum canım ben senin yavrucak  büyümüş o zamn terlik giydiğine göre :)
0 oy
tarafından
Köydeyiz serin olabiliyor. 

Altına kilolu çorap, alt üst takımın alt pantolonu, soğuk olunca patik 

Üstüne çıt çıtlı zıbın, takımın üst badisi, yelek.. Uyanınca sırtına bez. 
tarafından
Köy olunca değişir canım sobaliysa daha zor ısı ayarlamak
tarafından
Soba değil ama merkezi sistem kömürlü kazan sivasın köyü soğuk oluyor :)
tarafından
Bizimde aynı sanırım, soba dışarda yanıyor ama kaloriferli tabi soğuk olur :)
tarafından
Evet aynı :)
0 oy
tarafından
E bebekte hem uygun hem malı güzel bak istersen canım ben giydiriyorum kalın degisiyor
tarafından
Link atabilir misin
tarafından
Canım link açılıyor mu 5 TL den başlıyor altlar e bebekte ucuzdan pahalıya sırala incelersin guzelce
tarafından
Açılıyor kuzum çok teşekkür ederim
tarafından
Rica ederim canim
0 oy
(6,387 puan) tarafından
Ewim sicak noemal kalinlikta bi takim uste yelek kislik corap
tarafından
Sıcak olur canım hep
0 oy
(7,119 puan) tarafından
Cıtcıtlı bady, alt ust ,çorap o kadar. Üzerine giydirdiğim şeyler de orta kalınlıkta. Sıcağı sevmez, sıkıya gelemez :)
0 oy
(137,368 puan) tarafından
içindrn zıbın sbr kazak pantolon corap bidd yelek
0 oy
tarafından
Bende mevsimlik sweat giydiriyorum çok soğuk olduğunda üstüne yelek giydiriyorum ama ev sıcak 
tarafından
Bizimde öyle canım
0 oy
(16,012 puan) tarafından
Swet giydiriyorum altına da kalın tayt. Kış gelmiyorki kalın kazak giydirelim. Ev zaten hep sıcak oluyor.
tarafından
Aynen canım ben mı alıp giydirmiyorum diye düşündüm geneli aynıymış
(16,012 puan) tarafından
Bende almadım valla. Gerek de yok bence. Birde o kalın kazakları falan hiç sevmiyor benim kız. En iyisi bizim senin yaptığın gibi yapmak.
0 oy
(1,908 puan) tarafından
Sweet giydiriyorum birde yelek 
0 oy
(7,148 puan) tarafından
Uzun kollu zıbın

Kazak

Yelek

Seklinde giydiriyodum evimiz sıcak çünkü 
0 oy
(13,517 puan) tarafından
Valla benim ev 25 derece çocuk ince pijama ile terlıyo kazak heves edip aldım 2 tane duruyo öyle
0 oy
(1,118 puan) tarafından
Sadece zıbın ve alt. Tek kat yani. Evde üst üste giydirirsem dışarı çıkarken kaç kat giydiririm diye hesap yaparken kafam karıştı bence tek giydiriyorum. 
0 oy
(17,544 puan) tarafından
Hep kalın giydiriyorum duruma göre bazen üstüne yelek de giydiriyorum ev sobalı olduğu için ince giydirme şansım yok
0 oy
(45,017 puan) tarafından
Çok kalın giydirmem çocuklarım zaten asla sıcağı sevmiyo kalın giydirnce oğlum huzursuz oluyo kazak felan giydirmiyorum evimde iyi zaten
0 oy
(2,718 puan) tarafından
Bn kazak hic sevmm ya giydrmiyorumda swit tarzi v pnye giydriyorm 
0 oy
(774 puan) tarafından
Ev ısısı 23 derece varsa tek kat giydir demişti doktorum.. zıbın üstüne kazak tek kat sen nasıl hissediyorsan o da öyle hisseder sen usumuyorsan üşümez demişti 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 366 göst.
26 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Leblebi (5,741 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 158 göst.
26 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Elanur__ (463 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 344 göst.
4 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde Beyza sumak (119 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 865 göst.

413,882 soru

12,458,007 cevap

46,575 kullanıcı

Kategoriler

...