0 oy
335 göst.
Diğer kategorisinde (191 puan) tarafından
tarafından kapalı
Hanımlar öncelikle beni linçleyebilirsiniz ama annelik işte başka kimseye de diyemedim alt komşuma yengesi gelmiş daha öncede gelmişti tanıyorum ama çok hoşlanmadım neyse az önce aşağa inmiştik eşimle oğlumu bahçeye saldım yürüyodu komşumun yengesi fotosunu çekmiş ama ben çok rahatsız oldum birde kızına asel alinin fotosunu silme sakın diyo ben anlayamadım beni çok rahatsız etti tavrı ama inanın içim hiç rahat değil içim bi tuhaf oldu kuruntumu yaptım acaba kadının görünüşünde bir tuhaf 
notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Valla canım korkutmak istemme naisl insanlar bilmem ama bu devirde herşey bekliyorum ben fotodan büyü yapanlarda var 
(191 puan) tarafından
Ama istese başka şekildede ulaşır fotosunu bilemedim
tarafından
O zaman çok tatliysa ondan çekmiştir
-Reklam-
0 oy
tarafından
Eşimle oğlunu neden çekiyor ki sorsana neden çektin diye 
(191 puan) tarafından
Eşimle değil tek oğlumu çekmiş
0 oy
(14,062 puan) tarafından
Yani kim olsa rahatsız olur ne sebeble çekmiş ki sormadın mi hani komşunun yengesi çokta yakın değil 
(191 puan) tarafından
Offf yemin ediyorum içim rahat değil işte benim oğlum yokya aliyi çok sevdim hatıra kadın diye çektim dedi
0 oy
tarafından
Bı insan neden bir bebeğin fotosunu çekme ihtiyacı hisseder gerçekten anlamıyorum. Şimdi kesin e zaten görüyor çekse n'olacak diyen olur ama yani telefonunda fotosu olmasıyla aynı değil ki. Hele izinsiz olması benim açımdan da gerçekten rahatsız edici
0 oy
(4,687 puan) tarafından
Neden oğlumun fotoğrafını çektiniz benden izin aldınız mı silin fotoğrafını oğlumun bu ne hadsizlik başkasının çocuğunun fotoğrafını neden çekiyorsunuz derdim büyük bir saygısızlık bu benim için 
0 oy
(22 puan) tarafından
Canım izin verme  sakın sildir resmi isterse kızsınlar.  Herşey yapanlar var  insanlar çig süt emmiştir kıskançlıktan neler yapmıyor insanlar
(191 puan) tarafından
Çok doğru şimdi sil desem silmezki sildim der belkide
(22 puan) tarafından
Vallah sinir oluyorum. Böyle insanlara   izinsiz neden ceker ya anneye sormadan  ayıp vallah
(191 puan) tarafından
Yavruma bişey olur diye çok korkuyorum genelde hep korkarım ama bugün ona bişey olacak diye acayip korktum
(22 puan) tarafından
Korma  canım rabbim evladını korusun. Korkarsa n. İstemediğin enerjiyi üstüne cekersin sakın kötü düşünme dua et  evi sirkeyle yıka her ihtimalle ve okadınla konuş neden cekmş ne yapıcakmış  ve güzelce. Laf sok. Resim cekildiğinden beri uyuyamıyor cocukde rabbim. İçini biliyorya  senin korkma sakın. Kimse allahtn üstün degildir
0 oy
tarafından
Esin cektirmeseymis keşke. Aklına kötü şeyler getirme yinede Allaha emanet yavrularımız 

İlgili sorular

+1 oy
24 cevap 743 göst.
+2 oy
5 cevap 379 göst.
+10 oy
9 cevap 700 göst.
0 oy
0 cevap 89 göst.

Kategoriler

1,492,564 soru

24,387,835 cevap