0 oy
253 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
İki gündür bebeğimin hareketi azaldı ya bi sabah hissettim başka da hep çok hafif hissettim bu çocuk öğlenden beri uyuyormu anlamadım. 

5 Cevaplar

0 oy
(1,096 puan) tarafından
Kaç aylık canım 
tarafından
24+1 canım
(1,096 puan) tarafından
Tatlı birşeyler yedin mi dene bı istersen öyle tekrar bak benim bebeğim bu haftalarda aman aman hareketli değildi zaten
tarafından
Valla içim bayıldı tatlı şeyler yemekten ama bal yiyim bari başka birsye yok
(1,096 puan) tarafından
:D anne olmak kolay değil napcan
tarafından
Yedim ama şimdi kusucam ssjsjzj
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kaç haftaliksin.    
tarafından
24+1 :)
tarafından
Birşeyler ye canım uzan sol tarafına yat hareket halen yoksa doktora git
tarafından
Yedim canım inşallah oynar
0 oy
tarafından

Acile gidip bi baktır 

tarafından
Ufak ufak kipirdadi ama çok nadir . Bal yedim inşallah oynar
0 oy
(60 puan) tarafından
Banada olmuştu aynısı çok korkmuştum hastaneye gittim hemen anne yorgun olunca bebekte yorgun olur dinlenmeye çekilir demişti doktorum
tarafından
Kız ben yorgun değilim ki :( hâlâ oynamıyor ya .
(60 puan) tarafından
Biraz bekle sol tarafına uzan tatlı bişey yiyip eğer yine oynamazsa  hastaye git
0 oy
(545 puan) tarafından
Bende 24+1 im haftaligim canım benim de çok oynamaz bazen hiç hissetmiyorum bile azcik tatlı yiyip soluma uzaninca oynuyor. Bende korktum az önce armut yedim uzandım oynadı biraz yine durdu :) bu haftalarda düzeni oynamiyolar zaten korkma bişey yoktur 
tarafından
Az önce hickirdi :) ama ne bilim bazen çok güzel oynuyor bazen de oynamıyor o zaman da korkuyorum
(545 puan) tarafından
Korkma canım kötü düşünme benim ikinci gebeliğim biliyorum artık oynamadığı zaman ne yapmam gerektigini :)
tarafından
Yaaa Maşallah cinsiyeti ne :)
(545 puan) tarafından
Kız canım oğlum var 5.5 yaşında bide seninki ne
tarafından
Oğlan olacak inşallah. Peki kız mı daha çok hareketli erkek mi
(545 puan) tarafından
Valla oğlum çok hareketliydi yani derdim hep bu çocuk ağzımdan çıkacak nerdeyse o derece oynardı :) ama bu pek narin arada bir oynar kendini belli eder çok yormaz kendini :) oynama olarak benimkiler çok farkediyor canım kıyaslama yaparsak kesinlikle oğlum çok hareketliydi
tarafından
Heee benim kuzenimle aramda üç hafta var onun kız onunda nadir oynuyormuş benim ki onunkine göre daha hareketli demekki doğru erkekler daha yaramaz oluyor anne karnında bile :)
(545 puan) tarafından
Evet canım kardesimle aramda bir hafta var benimki içerde horon tepiyo diyo benimki horonu bırak mendili bile sallamiyor :)
tarafından
Ahahha çok şükür . İlk gebelik olunca bebek çok oynasın istiyorum . Valla zaman geçmiyor o kadar merak ediyorum ki bebeğimi kime benziyor nasıl birşey diye .
(545 puan) tarafından
Evet ya ilkler çok farklı oluyor ilk heyecan bambaşka birşey. Ama o merak konusu diğer gebeliklerde de oluyor yani bende merak ediyorum hep acaba kime benzeyecek nasıl olacak diye. Oğlumla beraber nasıl mücadele edicem hep bı merak konusu :) oğlum baya hareketli yaramaz çünkü zorlanacağimin sinyallerini şimdiden alıyorum çünkü :)
tarafından
Allah öncelikle yardımcın olsun :) iki evlat bakmak zor olsa gerek :). Benim oğlan da öyle hareketli olursa ben düşünmem herlade ikinciyi :) çünkü ben de tembellik var zjjszj
(545 puan) tarafından
Amin canım sağol :) bende de var o tembellik valla zaman geçince bebek özluyosun bide oğlum da çok kardeş istiyodu bende dedim yapayım :) vakti geçmeden yapmak daha iyi sonra çok ara açılınca daha zor olur kız zamanında etceksin valla :)
tarafından
Çok haklısın eşime sormuştum yalandan bı tane daha ister misin diye o da isterim demişti bende yok ben istemem dedim o da bir tane yeter yaaa diyor ama iş yapmaya gelince olsun der herlde çünkü o an sağlam düşünemiyoruz xjjxjxjx. Allah evlat acısı göstermesin inşaallah ❤️
tarafından
Şuan ya hıçkırıyor ya da tekmeliyor tam anlamadım ama halay da çekiyor olabilir zjjzjz.o kadar mutluluk verici ki ya . İsteyen herkese versin Rabbim.
(545 puan) tarafından
Bak doğsun bebişin şöyle bir 4-5 yaşına gelsin zaten eşinden önce sen istersin. Benim eşimde çok yanasmiyodu ben dedim yapalım artık vakti geldi çocuğa da yazık kardeş sevgisinden mahrum kalmasın yani. Amin inşallah kuzum onlar dünyadaki en güzel şey hele bir kucağına al o mis kokusunu içine çek gözün başka birşey görmüyor evlat bambaşka birşey yaşayınca anlıyor insan
tarafından
Yaaa inşallah ❤️  bende bir on yaşına gelsin sonra diyordum ama bu sefer de arası çok olucak diyorlar dhdjjzz. O zman bende 35 yaşında olucam yada o civarda işte .
(545 puan) tarafından
Hickirmayi anlarsın canım o oynama gibi değilde sabit bir yerde pıt pıt şekilde atar. Benimde geçende oldu ilk defa diyorum hickirmaya başlamış artık kuzum büyüyor yavaştan. Onun içindeki hareketleri o kadar güzel bişey ki dilerim hep rabbim isteyen herkese yaşatsın kimseyi bu duygudan mahrum bırakmasın. Doğunca çok özluyosun hamileliğini içindeki minik hareketlerini ben şuan oynadıkça öyle mutlu oluyorum ki hem bir an önce doğsun diyorum hem de yavaş ilerlesin doyayim her hareketine diyorum :)
tarafından
Aynı ben . Anneme anlatıyorum heyecanlı bir şekilde o da görmemişin çocuğu olmuş diyo evet görmedim ki jsjsjsj. Maşallah yavrularımıza ya . Sen ne güzel ikinciyi yaşıyorsun. İnşallah istediğin gibi bir evlat olurlar ❤️
(545 puan) tarafından
Bencede 10 yaş çok sende zorlanirsin daha sonrasında rahata alismisken yeniden başa sarmak zor olur. Yaşta çok ilerlemeden yapacaksan yap bence canım bende şuan 27 yaşındayım çok şükür yaşdan dolayı bir sıkıntım olmuyor gencim daha :) yaş ilerleyince hamilelikde zor geçiyor diyolar çünkü
tarafından
25 yaşındayım işte Aralık başı gibi dogucak nasipse . 5 yaşında calismalara başlasak 30 yaşında olucam :) daha küçükken de ikisini birden idare edemem gibi .
(545 puan) tarafından
İlkte olsa ikinci de olsa aynı heves oluyor illa ki evet ilk daha başka ama ikincide de aynı duyguları hissediyosun yani. İlkler genelde acemilige denk geliyor pek bisey anlamiyosun ikincide tecrübe oluyor daha bilgili oluyosun. Amin inşallah kuzum seninde öyle sağlıkla kucağına alırsın inşallah doğunca tam anlamıyla anne olduğunu anliyosun :)
(545 puan) tarafından
Ben biraz erken evlendim onun avantajıyla ikinci de de yaşım çok geç olmadı :) benimde ikisi de Aralık herkes diyo bana nasıl ayarladin denk getirdin bende diyorum hep öyle isterdim rabbim de nasip etti oğlum 14 Aralık buda 9 Aralık tahmini :)  biseyi çok istersen olur ya doğru valla hep derdim aynı zamana denk gelsin diye kalbim bu kadar temizmis demek ki :)
tarafından
Ahhaha cidden kalbin temizmis :). Evlat ayrılmaz cidden . Evet o kadar çok tecrübesizim ki . Birşeyler almaya başladık ama valla ne bilim hangisine ihtiyaç duyacam bilmiyorum.
(545 puan) tarafından
Evet bende ilkte öyleydim valla çocuk kışın doğacak ben gitmiş sıfır kollu zibinlar almışım cahillik işte :) ama şimdi tecrübe edindim yani kısa doğan bebeğe sıfır kollu zibin alınmayacağını :) ilkte bide heves oluyor ister istemez gerekli gereksiz diye düşünmeden aliyosun yani
tarafından
Ama ben aldım 6 tane Zıbın :) üstüne kalın birşey giydiririm diye düşünerek :) bak işte ilk patlağı verdim sjsjzj
(545 puan) tarafından
Valla canım sana şöyle soyliyim aldığım hiç bir sıfır kollu zibini giydiremedim daha sonra kardeşime verdim yigenim doğunca çünkü soğuk oluyor haliyle bebekte yeni doğmuş sadece sıfır kollu zibinin üstüne pijama takımı az gelir üşür diye hiç giydirmedik. İşte bilmiyorsun ya aliyosun gelişi güzel :) yazlık ürünlerini bile almıştım ne gerek var bebek büyüdükçe alırız diyorum şimdi çünkü önce başka ihtiyaçları oluyor yani bide cahillik ya gitmisim 2 numara bez almışim çocuğa kocaman oldu bez eşim gitti küçük aldı hastanede :)
tarafından
Hadi ya  ahahaha . Valla kuzenime de aldım hediye iki tane zıbın kısa kollu ben  yandım o da yansın dedim herald ebxnxnzznz. ay valla yeniden mi almam lazım  o zaman :/. Postum da ki çantaya bakar mısın hastaneye kendime almayı düşünüyorum yeterli olur mu sence.
(545 puan) tarafından
Olsun giydirirsin canım ama uzun tercih et daha çok. Pembeyi diyosun dimi evet yeterli olur zaten kendin için çok bişey almaya gerek yok bebeğe daha fazla koy. Ben 2 tane pijama takımı koymuştum birini giymiştim sadece şimdi zaten pandemiden dolayı da hastanede çok bırakmıyolar gerek olmuyo fazla eşyaya
tarafından
İşte kışın olucak ya acaba diyorum kisliklar fazla yer kaplar mi  . Aynen inşallah bir sorun çıkmazda sağ salim geliriz eve ❤️
(545 puan) tarafından
Bitane kalın peluş battaniye al yeter canım. Onuda çantaya koymazsin ben koymamistim öyle sığar o kalın ya çok yer kaplıyor ama pijamalar için sorun olmaz. İnşallah canım sağlıkla alırız kuzularimizi kucağımıza
tarafından
Amin  inşallah. Tek kalıcam malesef eşimi almiyorlarmis . Kimse yok gelicek inşallah yapabilirim.
(545 puan) tarafından
Yaparsın canım yapamam diye düşünme bebeğine kendi tek başına bakan bir çok insan var yapılamayacak bişey yok zaten bebek kendine baktiriyor yani :)
tarafından
Günaydın . Bir rüya gördüm seninle paylaşmak istedim. Rüyamda bebeğim öyle bir tekme atıyordu ki anlatamam eşime diyirdum ki bak çok kuvvetli attı falan :) sonra bebebgimin elini goruyordum karnımın içinde :) ya çok güzeldi gerçek gibi.
(545 puan) tarafından
Ne güzel rüya gormussun canım gerçeğini göreceksin insallah yolun yarısını bitirdik hadi bakalım az zaman kaldı :)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 93 göst.
+1 oy
3 cevap 130 göst.
16 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Eda1 (219 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 233 göst.
5 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ozdenylmz (38 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 174 göst.
10 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Busra2607 (504 puan) tarafından soruldu