Sabah bi kalktım sol elimin serçeyle yüzük, ve yüzükle orta parmsğımın arasında ve iç kısmında yüzük parmağımn yarısına kadar kınalıydım.
Çok tedirgin oldum netten baktım ama tatmin olmadım başına gelen yada duyan var mı?
Bi kere daha duymustum sanki ama korkarim boyle seylerden ustume dusmemistim bana olsa evde falan duramam heralde nasl oluyo niye oluyo kim yapiyo ayy allahim
Hamilelikte geçirilen bir mantar çeşidi bu yani elinizdeki kına falan değil mantar .bazı hamilelegim başına geliyor doktora gidin
Bir çeşit nantar enfeksiyonu. Korkmayın kendi kendine geçer. Öyle mistik anlamlar yüklemeye gerek yok.
Ay çok degisik bir şey hu ya ben bunu yine duymuştum diğer gebe ve soru bölümünde yazılmıştı.
Lohusa mısın canım? Ele renk vercek bişey falan mı yaptın
Ya bir suru söylenti var uzerine dusme dua et yatarkn ve dua okumadan yataga grme cnm cogu kisinin basina geliyi
Melekler kına yakmıs denir ama duasız kalmayın yine de :)
Bızat bnm basıma geldı :-) korkacak bısey degıl lavobaya fln kaynar su dokerken besleme cek sadece :-)
Korkma canım benim kuzenime de olmuştu hemde 3 defa sabah kalktığında eli kınaylıydı ve kınayı da normalde asla sevmez sonra araştırdık biraz hocaya falan sorduk melekler elini kına yapıyormuş demişti hocanın biri korkma sende öyle
Benimde annem çoğu zaman uyandığında eline kına yakildigini görmüştü dedem çok büyük bir alim ona sormuş üç harflilerin bazı insanlara yaptığını ama bir zararının olmadığını söylemiş korkma sende canm
Benimde oldu canım hamileligimin basinda..sağ ayagimin alti komple kinalıydi ve kına kokuyodu internetten arastirdim ama yazilanlardan korktum acikcasi..sonra annemler bi hocaya sordurdular melekler yakmistir dogucak cocuk cok hayirli bi evlat olucak demisti ama ben yine cok korktum
Ayni durum eltimin ablasina olmustu gece yatmış rüyasında eline kina yakıldığını görmüş sabah uyanmış bakmış avcunun dis kenarina dogru yani tam ortada degil kina yakilmis rengi cok kipkirmizi olmasa da belliymis yani korkmus arastirmis filan demisler kizi olcak olanlara melekler kina yakip haber veririmis falan demisler dr gitmis kiz demisler neyse her seyi hazirlamis kızın esyalarini filan doguma bi gidiyo oglu oluyo şok olmuslardi bide dogana kadar her dr kiz demisti ayrintilida falan hep kizdi cocuk dogdu erkek olarak dogdu
Canim bu uyudugumuzda ruhumuzun bedenimizden cikip ruya alemine ruhlar alemine gectiginin bizzat isaretidir...uykunun ölümden farki uyandaigimizda ruhumuzun bedenimize geri girmesidir zaten ruh bedenden cik geri gelmese bu olmüsüz demektir...biz uyurkende ruhumuz ruhlar aleminde gezerken bazen geri döndugunde gezdigi yerlerden bi kalinti olarak gecermis bedenimize...bunu bende cok arastirdim cocukken bekarken cok olurdu en son oglumun yuzunde ve ellerindede farkettim daha sonra hamileyim yine kendi elimdede cok ince ince kina gibi cikmisti uyandigimda yine ve bilmeme ragmen yinede ehli sunnete tabi olan bi hoca hanima sordum...oda korkulcak biseyin olmadigini ruhlar aleminden bedenimize gecen kalintilar olarak bahsetmisti
Hamile kadınlarla lohusalarla çok uğraşırlar cnm ben bu konuyla ilgili bişey duymuştum ama yanlış bilgi veripte korkutmak istemiyorum netten fetva numarasını bul dor cnm en doğrusunu onlar söyler sana
Bşrde felak nas ayetel kürsi okumadan asla ama asla yatma ve uyuma
Ben yaşadım aynısını 4 yıl önce rüyamda hayırlı olsun diye üç kişi avcuma kına yakmışlardı sabah işe gitmek için kalktım çok sonra fark ettim gerçekten kına vardı bir kaç kişye anlattım kimseye söyleme anlatma dedlr hala neden oldğnu blmyrum ama çok korkmuştum
Heeee tamam cınım
411,327 soru
12,381,909 cevap
43,280 kullanıcı