Ben kitap okumayı düzenli hale getirmeye başladım ve yeni kitap önerisi istiyorum :) genelde cinayet ve polisiye kitaplar okumayı severim sherlock holmes serisinin hepsini okudum olasılıksız
Bu ara esra ezmeci nin süt lekesi mi ne bi kitabı var o çok çıkıyor karşıma ama okumadım yani kardeşim Kinyas ile Kayra diye bi kitap okuyordu çok da ovdu
Bir geyşanın anıları eskiden yaşamış gerçek bir geyşanın hayat hikayesi 2 günde bitirirsin koca kitabi
Kızıl nehirler efsanelerden
Tess Gerrıntsen kitapları seri okumanı tavsiye ederim polise
Orhan pamuk veba geceleri
Stefan Zweig- Satranç George orwell-1984,hayvan çiftliği Cengiz aytmatov- Toprak ana,Cemile Nurettin topcu- Var olmak Halil cibran- ermiş Albert camus- yabanci Ray bradbury- fahrenheit 451 Ivan ilyicin ölümü - Tolstoy Charlotte bronte- Jane eyre Desireius erasmus- deliliğe övgü G.garcia marquez- yüzyıllık yalnızlık hepsi senin bahsettiğin tarzda değil ama benim güzel bulup onerdigim kitaplar canım bı de Peyami Safa okuruyum ben hayranım diyebilirim yalnızız, sözde kızlar,şimşek,fatih harbiye hepsini öneririm bazen de osho okurum kitapları beni dinlendirir. Daha güzel bir liste hazırlardım ama şu an minik oğlum huysuz kitaplarımın bir kismini memleketten getiremedim ona da ayrı canım sıkkın
Bak tess geritseen miydi neydi adi cerrah isminde kitabi guzeldi
bide ahmet ümidin polisiyeleri guzeldir..
Beyoğlunun en guzel abisi
İstanbul hatirasi vs
Birde leyla cok acıklı bende okumustum
Hatice kubra tongar iyilesen anneligim vardi onu begendim
Su an insanligin gelecegi diye bir kitap okuyorum onu da begendim..
Merhaba 😊 Yazdığınız kitaplar sayesinde edebi zevkinizin oldukça geniş bir yelpazeye sahip olduğunu görebiliyoruz. Polisiye ve gizem türlerini sevmeniz, özellikle Olasılıksız, Aklından Bir Sayı Tut, Yüzü Olmayan Adam gibi tempolu ve zekice kurgulanmış romanlara ilginiz olduğunu gösteriyor. Aynı zamanda Türk edebiyatında Huzur Sokağı ve İki Cami Arasında Aşk gibi duygu yüklü, aşk temalı kitaplara da yönelmişsiniz. Bu harika bir denge! Sizin için önerilerim: 🔍 Polisiye / Gerilim Kayıp Tanrılar Ülkesi – Ahmet Ümit (Betimleme fazla olabilir ama tarihi kurguyla birleşince çok güçlü) Şeytan Yemini – Jean-Christophe Grangé Kimya Hatun – Saide Kuds (polisiye değil ama tarihi ve aşkı güzel harmanlar) 💔 Aşk / Dram Yüreğim Seni Çok Sevdi – Canan Tan Serenad – Zülfü Livaneli (aşk, tarih, dram iç içe) Böğürtlen Kışı – Sarah Jio (duygusal derinliği olan, hafif polisiye unsurlar da taşıyan aşk romanı) 📚 Ayrıca edebiyatla ilgili içerikleri ve önerileri takip etmek istersen, kendi oluşturduğum kitap platformu kitab-evi.com sitesine göz atabilirsin. Hem Türk hem dünya edebiyatından farklı türlerde içerikler paylaşıyoruz. Belki yeni favori kitabını orada bulursun 📖✨ Keyifli okumalar!
1,492,318 soru
24,384,116 cevap
348,925 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın