Derdimi anlatacak kimse yok. Bura da olmasa kafayı yicem kendimi çok yanlız hisediyorum. Eşim saat 6 da işte çıkıyor hergun kuşları var bakıyor orata gidiyor. Normalde bir saatlik işi var sürekli 3 saat sürüyor 4 saat sürüyor iştende yeni çıkmış şimdi kuşların oraya gidiyor gece 9 buçuk 10 da gelir yemek yer yatar sıkıldım bu durumdan kendine defalarca rahatsız olduğumu istemediğimi söyledim inadına yapar gibi hergun gitmeye başladı 2 güne bir giden adam. Ilgi desen ilgi yok. 1 senedir evliyim. Ve ilk evlilik yıldönümümüz de onemseyip hiç bise yapmadı bir çiçek bile almadı ben romantik masa pasta hediye akla ne gelirse yaptım. Adam eve geldi tsk etti. Müzik bile dinlemedi direk kapattı yemekten sonra mac izledi. Her gelmesinde eve tl elinde facede mackolikte tvi de mac yüzümüze bakmıyor. Dün sinirlendim soğuk davrandım yeter artık dedim ben senden para pul istemiyorum pahalı hediyeler istemiyorum dedim. Ben sende ilgi sevgi istiyorum biz aynı evin içinde arkadaş gibiyiz dedim. Hiç bir duygu yok aramızda dedim. Ben yanlış düşünüyor musum bilmem ne haksızmıyım kızlar ya napacam ben aramayacam sormayacam dedim diğer postumdaki tavsiyelerinizsde uydum 2 3 gündür aramıyorum kendi arasın diyorum kendide aramıyor sormuyor. Bilmiyroum ne yapacam. O yokmuş gibi davranacam artık salacam zoruma gidiyor. Ben neyim bu evd3 diyorum. Hakkınızı helal edin uzun oldu tavsiye yazan arkadaşlara da şimdiden çok tsk ederim.