Mrb kızlar bugün 35 haftalık olduk ama benim psikolejimden dolayımı bilmiyorum bebeği istemiyorum çocuk göresim gelmiyor ağlayan çocuk gördümmü deliresim geliyor böyle bi düşüncem hiç yoktu 2 gündür böyleyim napıcam ben ya
Doğumdan korktun için dir o canm gecici bi durum merak etme allahın izniyle kucağına al bak nasıl sarıp sarmalıyorsun
Çocuğun var mı hiç ?
Hormonlardandır canım. Bende bi ara çok kötüydüm bunalıma girmiştim hergün hergece ağlıyorudum artık sonra kontrol zamanım geldi kan tahlili filan yapıldı meğer tiroidim yükselmiş ilaç kullanmaya başlayınca düzeldim
Benimde ilk bebeğim olcak inşallah ve dsha 11.haftadayım bazen köprüden önceki son öıkışı görmek istiyorum.O sorumluluk almak hastanesıydı hastalıgıydı gece uyqnmasıydı bunlar korkutuyo gözümü rahatlıgım elımden gıdecek 4.5 yıldır gezdım durdum.Ama sonra olacak bi şekilde diyorum.Sonra elimi karnımın üstüne götürüp bebeğimi seviyorum.Olabıldıgınce hazırla kendını şükürki rabbim onca olmayan kişi uğralan kişi arasında bize nasıp etti :) tabi rabbim olmayanada nasıp etsin.kendıne iyi bak bu duyguları da kış kışla başından :)
Meriç yaşını merak ettim bir de :) genc anne mısın
Bi dogurda bak nasil koala gibi yapisip geziyosunuz birbirinize :D istemiyomus deliye bak istenmez mi sana oylr geliyo uzaklaş oralardan istemsen yapar miydin :)))
Beklemek ve ağrılar can sıkıcı oluyor allahım affetsin bazen umursamıyorum anlık olarak halbuki zor elde etim ve dört gözle bekliyorum olabiliyor düzelir merak etme
Bende de olmustu bu durum ama ben dogurduktan sonra oldu kuvoze girdi hic gitmedim yanina 1 hafta falan surdu yani lohusa sendromu muymus ama sonrasinda da hic basindan ayrilmadim
1,491,674 soru
24,374,783 cevap
348,265 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın