Günaydın kızlar. Bugün eşimin iş görüşmesi vardı beraber gidelim demişti sonradan ne olduysa sen kal bişeyler hazırla ben görüşmeyi yapar gelirim demeye başladı tamam dedim. Sonra kahvaltı hazırladım ettik ama aklımın bir köşesinde bu adam beni niye götürmüyor ki diyordum. Sordum sen kal işleri halledersin dedi usteleyince peki hazırlan gel dedi annemle beklersiniz deyince sol oldum annen mi oda mi geliyor senle dedim evet tabi annesiz olur mu dedi çünkü araba kaynanamin üstüne diye onun evinin önünde duruyor sadece onunla gidebiliyo eşim ve bu durumdan gayet memnun ama annemhile beni hastane için alamıyor otobüsle gidip geliyoruz. Bende annem geliyor deyince kızdım tartıştik annenle plan yapıyorsun beni evde bırakıyorsun anladım gidebilirsin deyince geliceksim diye zorladı bende istemedim bağırdı çağırdı bende ağladım ağlıyorum diye yuvandan olicaksin haberin olsun dedi cektti gitti bende kriz geçirdim olduğum yerde umrunda bile olmadı aradım mahvettin beni kötüyüm dedim annem geliyor dedi kapattı