Oturup yemeye alıştır eline birşey verince birşey ser yesin kalksın
Dökerek yemesin mesela.
Yedikten sonra banyoyu öğret ellerini yıka .böylece kolay olur sana.
Kızım 20 ayında bunlara alıştı ondan dolayı pisletmez evi
Döküp oynaya bilir cocuk tabiki ama toplamayida öğret kızım gel beraber yapalım hadi bunu götür yerine koy bunu yap gibi.
İnan nasıl alışırsa öyle gider
Sağlıkla bebeğini kucağına alman dileğiyle
Evi topluyorum arkama dönüp baktığım zaman , ufaklık tüm oyuncakları dagitmis, bahçeye çıkıp içeri gelene kadar koltukların ortusunu çekmiş çıkarmış bir sekilde görüyirum
Saniyelik dağıtılıyor
Benim kızım bütün oyuncaklarını oturma odasına taşıyo kendi odasında ne varsa getiriyo yastık olsun oyuncak olsun herşeyi oynadıktan sonra hepsini birer birer topluyorum hele bide koltuk altlarına filan da giriyorlar çıkarana kadar canım çıkıyo eline bişey vereyim evin heryerine döker halıyın bi köşesini her gün illaki silerim koltuk örtülerini kirletir ama o kirlettikçe dağıttıkça ben toplayıp temizliyorum ya banada egzersiz oluyo dağıt kızım dağıt diyorum inan hiç takmıyorum bişeyi kırmasın yeterki gerisi hallolur yani kırsada canı sağolsun ama tehlikeli durum tabi
Tek isteğim bi yere gittiğimizde orda yaramazlık yapmasın milletin evini dağıtıp kirletmesin ki zaten öyle bi huyu da yok çok şükür sadece anneannesine gidince rahat davranıyo
Zamanla derli toplu düzenli olmayı öğretcem zaten şimdi tadını çıkarsın kurban olduğum☺️
1,489,569 soru
24,345,549 cevap
346,238 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın